Stel je vraag over werk en inkomen

Korting op verzekeringen vervalt!

ABN AMRO heeft besloten om de personeelskorting op schadeverzekeringen te laten vervallen. Dat is natuurlijk jammer omdat dit toch een arbeidsvoorwaarde betreft en je als medewerker van de bank natuurlijk wel zou moeten ervaren hoe de eigen dienstverlening is. De kans dat mensen nu andere keuzes maken en gaan overstappen is aanwezig. Deze kortingen zijn alleen helaas geen arbeidsvoorwaarde in de ABN AMRO cao, waar de vakbonden over kunnen onderhandelen. De bank heeft hiertoe dus zelf besloten.

Wat doet het CNV voor jou?

Mocht je nu op zoek (moeten) naar een nieuwe verzekering, dan is het goed om te weten dat CNV-leden ook met korting schadeverzekeringen kunnen afsluiten. Wij hebben hiervoor een samenwerking met Aon. Klik hier voor meer informatie.

Wist je trouwens dat het eerste jaar van je lidmaatschap gratis is? Klik hier om je aan te melden!

Wat kun jij voor het CNV doen?

Vind je het leuk om als lid mee te praten over jouw arbeidsvoorwaarden? Sluit je dan aan bij onze CNV kadergroep. We kunnen best wat versterking gebruiken na de vele reorganisaties! Natuurlijk kun je ook eerst even komen kennismaken. Laat het gewoon weten en doe mee!

Wat vind je ervan dat de korting is afgeschaft? Laat je hieronder horen. Ook kun je hier al je vragen en opmerkingen over dit onderwerp kwijt.

  • Dat de bank de korting afschaft, kun je als personeel accepteren. Maar durf dan als bank de ware reden te communiceren.

    De gegeven argumentatie slaat werkelijk nergens op. Een klant een premie bieden die past bij het risico van die klant had

    altijd al gemoeten. Het gunnen van een korting aan de (oud)werknemers kan dan altijd nog en staat hier volkomen los van. Een loze kreet dus om maar snel van het probleem af te zijn.

    De bank laat haar personeel met een naar en ongeloofwaardig gevoel achter.

    Han Dicke.