Stel je vraag over werk en inkomen

Nieuwe cao-onderhandelaar: Aletta Bulsink

Elke cao heeft een onderhandelaar nodig. Gezien voormalig ABN AMRO-onderhandelaar Sandra Hendriks de bond na tien jaar heeft verlaten, heeft CNV Vakmensen mij gevraagd om de nieuwe onderhandelaar te zijn. Ik ga me hard inzetten om voor goede arbeidsvoorwaarden te zorgen in de nieuwe cao voor jou en jouw collega’s van ABN AMRO. Graag stel ik me aan jullie voor.

Even voorstellen

Mijn naam is Aletta Bulsink. Ik houd van mijn gezin, mijn vrienden en mijn werk. In mijn vrije tijd train ik voor de vierdaagse van Nijmegen, een leuke verslaving sinds 2004.

Ervaring bij de vakbond

Ik werk al een aantal jaar bij het CNV. Ik ben o.a. bestuurder geweest in de detail-en groothandel, bij uitgeverijen en grafische bedrijven, bij veilingen en bij de omroepen. De laatste zeven jaar ben ik vooral bezig geweest met de belangenbehartiging van onze leden in de particuliere beveiliging en de ANWB. Ook ben ik de afgelopen tijd bestuurder geweest voor de cao Beveiliging, maar deze heb ik overgedragen aan een andere collega.

Wat ga ik de komende tijd doen?

Op dit moment zet ik me in voor ABN AMRO, ANWB, Unilever en een ander kleiner bedrijf in het midden van het land. Sandra Hendriks heeft uiteraard gezorgd voor een goede overdracht, maar de komende tijd zal ik mijn best doen om jullie bedrijf, de mensen die daar werken en de verschillende regelingen (cao, sociaal plan) te leren kennen.

Kaderleden

Gelukkig hoef ik het vakbondswerk bij ABN AMRO niet alleen te doen. Zoals je misschien weet, is er een groep collega’s namens het CNV actief die er samen met mij voor zorgen dat jullie als ABN AMRO-medewerkers een steeds betere cao krijgen. Dit worden de kaderleden genoemd. In deze bedrijfsledengroep zitten je collega’s Erik van der Hoven, Kirsten Westerhoven, Dineke van der Horst, Elvira van Koert, Erwin van Elst, Fred van der Geest, Wim Janse, Ad de Jong, Jan van der Vlist en Carel Deden. We kunnen ons werk alleen maar goed doen als we horen wat er speelt, waar je tegenaan loopt (maar ook waar je blij van wordt) en waar we ons volgens jou extra druk over zouden moeten maken. Spreek bovenstaande collega’s dus aan om iets te delen, of mail mij: a.bulsink@cnvvakmensen.nl.

Eerste cao-verandering: salarisverhoging

In de cao staat dat je per 1 april 2020 een salarisverhoging van 2,75% krijgt. Dit kun je eind april op je loonstrook zien. De huidige cao loopt tot 1 januari 2022. In de komende tijd gaan we aan de slag met afspraken die vanuit de cao uitgevoerd moeten worden. We zullen jou daar steeds over informeren, maar we hebben jou daar ook bij nodig! Laat het vooral weten als je interesse en/of talent hebt voor bepaalde onderwerpen.

Vragen

Heb je nog vragen of wensen? Laat het hieronder in een reactie weten!