Snel antwoord op al je vragen over werk en inkomen

Het ABN AMRO cao-traject

De onderhandelingen gaan bijna beginnen! Deze keer onderhandelen we alleen over een nieuwe cao, want het sociaal plan loopt pas in 2020 af.

Wat wil jij?

6 juli 2017 trappen we met de bank het cao proces af. Dit doen we door belangrijke onderwerpen gezamenlijk te verkennen. Om erachter te komen wat deze belangrijke onderwerpen zijn gaan we natuurlijk met jou in gesprek, hier op Je Achterban.

Vul de enquête in, laat jouw ideeën achter en stem op ideeën van collega's op de speciaal hiervoor ingerichte ideeën pagina. Aan de hand van onder andere deze uitkomsten stellen we samen met de kaderleden een voorstellenbrief op.

Na de zomer wisselen we de voorstellenbrieven uit en vanaf eind september gaan we met elkaar om de tafel.

Wie zit er aan tafel?

Het cao team van de bank zal bestaan uit: Frank van den Brink, Jules van de Perre, Suzanne Schenk en Marieke Grootveld. Vanuit de zijkamer zullen specialisten betrokken zijn, waaronder Ton Lucassen en Christiaan Hertogh.

De drie bonden nemen naast een cao onderhandelaar ook ieder twee kaderleden mee naar de cao tafel en ook zullen er een aantal kaderleden standby staan in een zijkamer tijdens het cao traject.

Namens CNV Vakmensen is Sandra Hendriks-Sneijder cao onderhandelaar s.hendriks@cnvvakmensen.nl. De CNV kaderleden aan tafel zijn Elvira van Koert en Erik van den Hoven.

Naar de ideeën pagina