Snel antwoord op al je vragen over werk en inkomen
Een nieuwe cao ABN AMRO

De onderhandelingen gaan bijna beginnen! Deze keer onderhandelen we over:

  • een nieuwe cao,
  • het sociaal plan
  • en de pensioenregeling.

Wat wil jij?

Op 1 april 2019 trappen we met de bank het cao proces af. Dit doen we door belangrijke onderwerpen gezamenlijk te verkennen. Om erachter te komen wat deze belangrijke onderwerpen zijn, gaan we natuurlijk met jou in gesprek, hier op Je Achterban.

Vul de enquête in, laat jouw ideeën achter en stem op ideeën van collega's op de speciaal hiervoor ingerichte ideeën pagina. Aan de hand van onder andere deze uitkomsten stellen we samen met de kaderleden een voorstellenbrief op.

Eind maart wisselen we de voorstellenbrieven uit en vanaf april gaan we met elkaar om de tafel.

Het cao team!

Bij de onderhandelingen is een team van CNV-ers actief. Sandra Hendriks wordt als CNV-onderhandelaar bijgestaan door CNV-leden/medewerkers van ABN AMRO. Altijd zitten twee kaderleden aan de cao tafel: Kirsten Westerhoven, Erik van der Hoven of Elvira van Koert, in wisselende samenstelling.

Daarnaast hebben we, samen met de andere vakbonden, ook nog een zijkamer waarin kaderleden op de achtergrond meedenken en actief betrokken zijn. In deze zijkamer zijn, in wisselende samenstelling, aanwezig: Dineke van der Horst, Carel Deden, Wim Janse en Erwin van Elst.