Stel je vraag over werk en inkomen

Juridische hulp bij ontslag Apollo Vredestein

In maart gaf Apollo Vredestein al aan dat er een reorganisatie zou komen. Daarbij wordt het sociaal plan van 2016 ingezet om degenen die boventallig zijn (op de lijst staan ontslagen te worden), zoveel mogelijk te helpen. Lees hier hoe dit in z'n werk gaat.

Wat staat er in het sociaal plan?

In het sociaal plan staan de sociale, financiële en organisatorische maatregelen die de vervelende gevolgen opvangen voor de boventalligen.

Wie wordt er ontslagen?

Op 5, 6 en 7 oktober zal de directie van Apollo Vredestein bekend maken wie er door de reorganisatie hun baan verliezen. Binnen 24 uur na het nieuws krijgen de getroffen medewerkers een brief, de vaststellingsovereenkomst, een berekening van de beëindigingsvergoeding, het sociaal plan, een vacaturelijst, een Q&A en een folder en brief van MEPD outplacement. Deze informatie kunnen deze medewerkers ook digitaal vinden.

Laten checken of je wel hebt gekregen waar je recht op hebt?

Heb je de beëindigings- of vaststellingsovereenkomst ontvangen en is je ontslagvergoeding berekend? Dit - en andere relevante zaken - kun je laten checken door CNV Vakmensen. We laten het checken door professionele juristen. Deze hulp krijg je alleen wanneer je lid bent van CNV Vakmensen.

> Word lid van CNV Vakmensen

 

Wil je de hele brief over juridische hulp lezen?

Download hem dan hieronder.

Apollo_Vredestein_brf_leden_Apollo_Vredestein_B_V__29-09-2020 (2).pdf