Stel je vraag over werk en inkomen

Ondernemingsraad Apollo Vredestein verliest vertrouwen in directie

Vorige week von een gesprek plaats tussen de vakbonden en de ondernemingsraad (OR) van Apollo Vredestein. De ondernemingsraad heeft geen vertrouwen meer in de directie. CNV Vakmensen begrijpt dat.

Vakbonden staan achter de OR

CNV Vakmensen keurt de houding van jullie werkgever niet goed. CNV is het helemaal eens met de ondernemingsraad en het alternatieve plan. Als Apollo Vredestein het alternatieve plan niet wil of kan uitvoeren, vindt CNV het ook goed als er een nieuwe eigenaar komt. De situatie roept veel vragen op, zowel bij jullie als bij CNV. Later horen jullie hier meer over.

Vertrouwen op OR en vakbonden

De vakbonden zullen alles doen wat zij kunnen om jullie en de ondernemingsraad te helpen. Hoe de vakbonden dat gaan doen, horen jullie nog. Zodra bekend is waar de ondernemingsraad hulp bij nodig heeft, ontvangen jullie bericht. Voor nu: heb vertrouwen in de ondernemingsraad en zorg goed voor elkaar!

Vragen of reageren?

Laat het weten in een reactie onder dit bericht!

  • Fijn dat CNV de OR wil ondersteunen  indien gewenst kan ondergetekende ook een rol vervullen in dit proces. De samenwerking tussen bonden en ondernemingsraad is zeer belangrijk en vraagt veel aandacht van de bond. Voorkomen moet worden dat partijen uit elkaar gespeeld worden. Timing maar ook de juiste stakeholders erbij betrekken is in deze fase erg belangrijk.