Stel je vraag over werk en inkomen

Op 4 augustus komt CNV bij jullie langs

We hopen dat jullie echt even vakantie kunnen vieren. Hopelijk kunnen jullie een beetje bijkomen van alle gebeurtenissen van de laatste tijd. Op 3 augustus moeten jullie weer aan de slag, en wij willen er als vakbonden voor jullie zijn. Daarom komen we op 4 augustus op het werk langs om jullie vragen te verzamelen.

Wanneer:                    Dinsdag 4 augustus tussen 13:00 – 17:00 uur. Je kunt op elk tijdstip tussen 13:00 en 17:00 uur langskomen.
Waar:                          CK 1
Doel:                           Er voor jullie zijn. Een luisterend oor bieden. Vragen verzamelen.
Wie komen er langs:  De vakbondsbestuurders van CNV en FNV en de kaderleden
Voor wie:                    Iedereen is welkom

Vragen beantwoorden en meer informatie over het sociaal plan

We kunnen jullie op 4 augustus weinig tot geen duidelijke informatie geven. We kunnen misschien wel wat vragen beantwoorden, maar dat zal niet voor alle vragen gelden. We kunnen de vragen in ieder geval doorgeven naar jullie werkgever en ondernemingsraad (OR). In september zijn er vier sessies waarbij we de inhoud van het sociaal plan heel duidelijk aan jullie gaan uitleggen. Ook kunnen we dan waarschijnlijk de vragen beantwoorden die jullie 4 augustus stellen. Ook hebben we zowel de werkgever als de OR het advies gegeven om bijeenkomsten te organiseren om de details van het akkoord met jullie te bespreken.

Veiligheid

Volg alsjeblieft de richtlijnen van het RIVM en de werkinstructies van de werkgever op om besmetting en verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Het is nog niet duidelijk hoeveel mensen er 4 augustus bij zijn. Ook weten we nog niet of jullie het echt nodig vinden. Als het erg druk wordt, dan komen we vaker langs om het aantal mensen te spreiden.

Vragen of reageren?

Laat het weten in een reactie onder deze blog!