Stel je vraag over werk en inkomen

Afschaling AZC’s treft Trigion beveiligers: wat kunnen we voor jou betekenen?

Trigion verwacht dat de afschaling van de AZC-locaties tussen nu en 1 januari 2018 zo'n 175 beveiligers gaat treffen. Trigion probeert iedereen te herplaatsen door middel van (vrijwillige) mobiliteit. Dat betekent niet persé dat je in dienst kunt blijven van Trigion. Misschien is er een functie beschikbaar bij een andere Facilicomdochter. Maar ook dit kan gevolgen hebben voor je arbeidsvoorwaarden.

Laat ons weten waar wij de focus op moeten leggen!

Het vastleggen van afspraken in een sociaal plan geeft volgens ons meer duidelijkheid aan de mensen die het betreft. Wij hebben daarom aan Trigion gevraagd hierover met ons in overleg te gaan. Daar is vooralsnog afwijzend op gereageerd. We wachten nu eerst af hoe de uitgewerkte plannen eruit gaan zien. Daarna besluiten we op welke manier we jullie belangen het beste kunnen dienen.

Ik hoor graag van jou hoe we jouw belangen het beste kunnen dienen! Waar moeten we volgens jou de aandacht op vestigen? Laat het mij weten door hieronder je reactie te plaatsen!

De afschaling van AZC’s was een agendapunt in het overleg tussen CNV Beveiliging en Trigion. Andere punten in het overleg waren bijvoorbeeld ‘jouw recht op achtereenvolgens 3 weken vakantie’ en ‘contractwissels’. Lees hier het verslag. Ook hoor ik graag jouw ervaring met contractwissels. Laat je reactie achter onder de blog ‘Teken nooit zomaar een contract!’