Stel je vraag over werk en inkomen

Cao-onderhandelingen Bikudak gaan verder

Op donderdag 11 februari 2021 gaan de cao-onderhandelingen voor de cao Bikudak verder. Bestuurder Hanane Chikhi is met verlof en wordt tijdelijk vervangen door collega Roel van Dijk. We brengen je hier op de hoogte. 

Tijdelijke vervanging bestuurder

CNV-bestuurder Hanane Chikhi is met zwangerschapsverlof, daarom zal ik haar de komende tijd vervangen. Mijn naam is Roel van Dijk, sinds 1999 in dienst bij CNV Vakmensen. Ik ben betrokken bij diverse cao’s zoals Afbouw, Schilders, Houtverwerkende Industrie, Parketvloeren en Tentoonstellingsbouw. Ook ben ik betrokken bij de cao Bouw. Ik werk vanuit regio Den Bosch en ik houd graag korte lijnen met de leden.

Hervatting overleg

Op 11 februari is de 5e onderhandelingsronde. Hanane Chikhi heeft alles goed overgedragen en dus kan het overleg door mijn zonder problemen worden overgenomen. De contacten met de kaderleden en het FNV zijn al gelegd, waardoor CNV Vakmensen 11 februari meedoet aan de onderhandelingen alsof er niks is veranderd.

Het mag ook wel een keer

Zo langzamerhand zou er toch een cao-resultaat moeten komen. Jij werkt gewoon door, de bedrijven halen hun marges. Alleen hebben de werknemer daar tot nu toe nog niet veel van geprofiteerd. Daar moet verandering in komen. In andere sectoren is het wel gelukt, het zou dus binnen de Bikudak ook moeten lukken. CNV Vakmensen doet er alles aan om tot een mooi resultaat te komen.

Vragen en/of opmerkingen

Heb je vragen over de onderhandelingen van 11 februari of de bestuurder Roel van Dijk? Laat het weten in een reactie onder deze blog. We geven zo snel mogelijk antwoord.

Laat je reactie achter