Snel antwoord op al je vragen over werk en inkomen

Hoe luiden we 2017 in? Denk mee over jouw cao!

De kerst komt er aan en voor je het weet zitten we in 2017! Waar gaan we in 2017 voor de Bouw mee aan de slag? Vanaf januari 2017 gaan we met de werkgevers in de Bouwsector onderhandelen over een nieuwe cao voor de Bouw en Infra.

Wat moet er volgens jouw in de cao staan?

De huidige cao heeft een looptijd tot en met 31 januari 2017. Je moet dus aan de bak! Want de komende weken gaan we meningen en ideeën ophalen bij de leden en werknemers in de sector over wat er in de voorstellenbrief van CNV Vakmensen moet komen. Je kent me hopelijk inmiddels een beetje, ik ga niet vanaf mijn comfortabele stoel achter het bureau bedenken wat goed voor je is. Het zijn jouw arbeidsvoorwaarden en het is jouw cao.

Een eerste inventarisatie onder leden is gemaakt via de arbeidsvoorwaarden enquête. Een samenvatting van de uitkomsten van de enquête plaats ik op Je Achterban. Er komt een heldere cao tijdlijn op Je Achterban zodat je over alle onderwerpen en voorstellen mee kunt praten. Voor zover je het nog niet hebt gedaan, maak een account aan en praat mee over je cao. Ik reken op je!

Laat je reactie achter