Snel antwoord op al je vragen over werk en inkomen
  • 14 jan 2021

  Een aanzeggesprek gehad? Laat je vaststellingsovereenkomst controleren!

  Veel medewerkers van BAM hebben inmiddels een aanzeggesprek gehad. Veel boventallige medewerkers moeten vóór 22 januari een keuze maken tussen een vertrekregeling of het werk-naar-werk traject. Moet jij ook een keuze maken? Laat dan als lid van CNV Vakmensen gratis je vaststellingsovereenkomst controleren.
  • 21 dec 2020

  Leden BAM stemmen in met sociaal plan

  Een grote meerderheid van de CNV-leden stemt in met het sociaal plan van BAM. Deze week starten de ontslaggesprekken. Vanwege de kerst krijgen betrokkenen 2 weken extra bedenktijd. In deze blog brengen geven we je meer informatie.
  • 17 nov 2020

  Flink overleg sociaal plan BAM

  Door de Reorganisatie Reset is er voor onzekerheid op de werkvloer. De vakbonden zien hoe belangrijk goede communicatie is. De directie wilt besparen op de kosten en snelheid. CNV Vakmensen ziet graag een BAM-waardig sociaal plan.
  • 5 nov 2020

  Jullie CNV-contactpersoon bij de reorganisatie

  Tijdens een reorganisatie is het altijd belangrijk dat een vakbond betrokken is om op te komen voor de rechten en wensen van de medewerkers. Vanuit CNV zal ik dat als bestuurder gaan doen voor de BAM-medewerkers. Of het nu om cao-onderhandelingen gaat of om het regelen van de juiste zaken bij de reorganisatie; ik houd jullie op de hoogte en ben jullie contactpersoon binnen CNV. Ik wil dit samen met jullie oppakken. Daarom...