Stel je vraag over werk en inkomen

Ben nu 59 zit vanaf mijn 16 in de bouw .dus al 43 jaar werkzaam.en als ik het goed begrijp heb ok geen recht op de zwaar werk regeling.echt waardeloos ook al 30 jaar lid van de bondEn nu moet ik door tot 68 als ik eerder stop wordt ik aan alle kanten gekor

Ben nu 59 zit vanaf mijn 16 in de bouw .dus al 43 jaar werkzaam.en als ik het goed begrijp heb ok geen recht op de zwaar werk regeling.echt waardeloos ook al 30 jaar lid van de bondEn nu moet ik door tot 68 als ik eerder stop wordt ik aan alle kanten gekort

Reacties (1)
 • Expert CNV Vakmensen
  Voorgesteld antwoord
  Antwoord
  #Dirk ambuul Ik snap uw reactie / vraag niet. Ik heb niet het idee dat u de regeling helemaal goed heeft begrepen. Hoe komt u tot de conclusie dat u tot 68 jaar moet doorwerken? De regeling geeft de mogelijkheid drie jaar voor uw AOW leeftijd te stoppen met werken. Als u aan de voorwaarden voldoet maar gelet op uw korte beschrijving lijkt dat goed te zitten. Hoezo alle kanten gekort? Fiscaal mogen werknemers maximaal € 21.200,- per jaar ontvangen en dat hebben we geregeld via de cao. Zonder cao afspraak was er niks, hoezo dan gekort? Ik doe mijn best u te begrijpen waar de pijn zit maar krijg hem even niet te pakken.

  Mijn advies is een afspraak te maken met één van onze vakbondsconsulenten en die kunnen in hun systemen exact zien hoe het er voor u uitziet. Blij zijn dat u lid bent, mede dankzij deze mooie cao afspraak kunnen maken.
  Kijk even op www.cnvbouwconsulenten.nl en selecteer uw consulent. Maak een afspraak en vraag advies. Bent u dan nog ontevreden en boos, laat het me dan aub weer weten.
Terug