Stel je vraag over werk en inkomen

Eindejaarsbonus: het online platform Call centers!

Je Achterban is de naam van dit online platform voor iedereen die in callcenters werkt. Hier praat je met collega’s en experts over alles dat met jouw werk te maken heeft. Stel je vragen, praat mee over actuele thema’s en volg de ontwikkelingen binnen jouw cao op de voet.

Het einde van het jaar is voor veel Nederlanders een rustige periode. Voor veel medewerkers van de grote callcenters van juist niet. Het is topdrukte, alle hens aan dek. Verlof kun je niet, of lastig krijgen. Je moet veel beschikbaar zijn voor een beperkt aantal uren. 7 dagen van 8-24u beschikbaar komt voor. Een hektische tijd die je samen met je collega’s doorkomt.

Je achterban - ook voor jou
Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over je werk en arbeidsvoorwaarden tijdens de feestdagen. Daar sta je niet alleen voor. Ook als vragen hebt over het aflopen van je contract, of over je vakantiegeld. Je Achterban is er 24/7 voor jou en al je collega's in de sector. Ook als je zelf een gespreksonderwerp wilt starten, omdat je wilt weten hoe anderen daar over denken of mee omgaan. Je Achterban is er voor jou.  

Hier sta je in direct contact met experts van CNV Vakmensen. Zij onderhandelen over arbeidsvoorwaarden en sociale plannen of als jouw bedrijf wordt overgenomen zijn zij er om leden te ondersteunen. Laat dus horen waar zij zich volgens jou voor in moeten zetten.

Doe mee!
Je achterban is er voor iedereen. Je hoeft geen lid van CNV Vakmensen te zijn om op Je Achterban actief te worden. Je maakt gewoon een account aan. Dat gaat heel gemakkelijk door het gebruik van jouw e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord, je Facebook- of Google account. Daarnaast is het anoniem, omdat je zelf een weergavenaam kunt bedenken.

De voordelen van een account op Je Achterban op een rij:

  • Jouw vraag binnen 24 uur beantwoord
  • Invloed uitoefenen op jouw cao, ideeën indienen, enquetes en polletjes over diverse zaken
  • Wat vind jij van jouw cao? Wat moet anders?
  • Jouw mening wordt gevraagd op cruciale momenten
  • Een veilige plek om online met je collega’s werkzaken te bespreken
  • Meepraten, meebeslissen over jouw werk

Ga je meedoen?