Stel je vraag over werk en inkomen

Een nieuwe onderhandelaar voor cao Carglass

Ron Smeets, onderhandelaar van CNV Vakmensen, is sinds eind vorig jaar met pensioen. Zijn vervanger is René Jongen. De onderhandelaar voor de nieuwe cao Carglass brengt je op de hoogte en stelt zich kort voor.

Een nieuwe onderhandelaar

Mijn naam is René Jongen en ik ben ruim 16 jaar als bestuurder actief bij CNV Vakmensen. Vanuit ons regioteam Zuidoost (gebied Zuidoost Brabant en Limburg) ben ik als onderhandelaar ook betrokken bij de cao’s van DSM, Bavaria, Canon en Sappi. 

Kennismaking met kaderleden

Ik heb van mijn voorganger Ron Smeets het dossier Carglass ontvangen en heb mij de afgelopen tijd verdiept in jullie bedrijf. Inmiddels heb ik –vanwege corona helaas op afstand- kennisgemaakt met enkele CNV-kaderleden. Bij deze dank ik alvast de kaderleden voor de inzet om CNV Vakmensen te vertegenwoordigen. De komende maanden gaan wij met jullie werkgever in overleg voor een nieuwe cao.

Ik hoor graag jullie mening

Wat vind jij belangrijk voor de nieuwe cao? Je kunt een korte vragenlijst invullen, zo kan dat meenemen in de cao-voorstellen. Belangrijke onderwerpen kun je daarbij ook afzonderlijk vermelden. Invullen kan tot en met 21 maart 2021. 

Vul hier de vragenlijst in >

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen over de aankomende cao-onderhandelingen, laat het weten in een reactie onder deze blog. We geven zo snel mogelijk antwoord.