Stel je vraag over werk en inkomen

Sociaal Plan hoofdkantoor Carglass in de finale

Op 28 november hebben wij met medewerkers van het hoofdkantoor van Carglass® gesproken over de reorganisatie en de uitgangspunten voor het sociaal plan. Wij hebben toen afgesproken dat wij als vakbonden zouden terugkoppelen zodra er weer nieuws te melden valt.

Het 1e overleg op 28 november met de directie over het sociaal plan was meer oriënterend op basis van een 1e concept vanuit Carglass, daarbij hebben wij aangegeven wat jullie als werknemers belangrijk vinden. Als vervolg daarop heeft Carglass een nieuw concept voorstel gedaan. Daarover hebben wij op 6 december verder onderhandeld.

Uiteindelijk kunnen wij nu vaststellen dat er een nieuw voorstel ligt dat wij graag aan jullie willen voorleggen op:

Datum: woensdag 12 december
Tijdstip: 10:00 uur tot 11.00 uur
Locatie: in de Grote vergaderruimte (2e verdieping)

De directie heeft aangegeven alle medewerking te verlenen zodat jullie aanwezig kunnen zijn. Dit laatste voorstel zal door Carglass maandag aan de medewerkers in het Hoofdkantoor van Carglass worden uitgedeeld, zodat jullie kennis hebben waarover wij woensdag met jullie besluiten willen nemen.

Nu is het tijd om keuzes te maken, besluiten te nemen en uiteindelijk zal er dan ook door de leden van de vakbonden werkzaam op het hoofdkantoor gestemd moeten worden. Als jij het belangrijk vindt dat jouw stem meetelt, kom dan naar de vergadering. Ben je (nog) geen lid, dan is het nu de hoogste tijd!

Wij hopen jullie allen te mogen begroeten.

Ron Smeets
Bestuurder CNV Vakmensen

Peter Reniers
Bestuurder FNV Metaal