Ik heb een vraag:

Donderdag 16 mei, overleg vakbonden met DHL parcel e-commerce

Waar gaat dit overleg over??

Reacties (3)
 • Expert CNV Vakmensen
  Voorgesteld antwoord
  Antwoord
  Dit overleg gaat niet door en is verplaatst naar juni. Dit komt door het plotselinge overlijden van de FNV bestuurder. Zijn vervanger had op 16 mei al andere afspraken staan en daardoor is de afspraak verplaatst.
  In dit overleg bespreken we allerlei onderwerpen die rond de cao spelen. Een van de voorbeelden is je weekoverzicht met daarin de uren die je per dag werkt.
  Ook de grote verschillen in werkbeleving tussen de directie (de bezorgers zijn heel belangrijk voor DHL) en de praktijk (ze luisteren toch niet naar ons, bezorgers zijn niet belangrijk maar het sluitstuk van de begroting) is regelmatig onderwerp van gesprek. Ook de vraag of vakbonden nog wel een nieuwe cao met DHL Parcel e-Commerce willen afsluiten is onderwerp van gesprek.
  • Voorgesteld antwoord
   Antwoord
   Goedenavond, ik heb gisteren dezelfde vraag gesteld, maar via een ander discussiepunt, deze is veel beter, vandaar nog een keer de vraag, met name aan Tjitze; hoe is stand van zaken en hoe willen de vakbonden de onderhandelingen in met het oog op de nieuwe CAO (ik weet het duurt nog even, tot 31.12.2019). Ik weet dat jullie niet alles kunnen zeggen, maar ik kan me herinneren, dat er een nadere aansluiting met het CAO beroepsvervoer zou worden "nagestreefd" , ik lees ook net hierboven dat de vakbonden twijfelen over een nieuwe CAO, ik weet niet waarom, maar jullie weten meer, kortom praat ons bij, alvast bedankt Rob Bobbeldijk
  • Voorgesteld antwoord
   Antwoord

   Als antwoord op Rob Bobbeldijk:

   Het blijft "verdacht" stil, we zijn inmiddels ruim een maand (zie mijn vraag van 28 juli jl.), ik weet dat er vakantie(s) geweest zijn, maar is er inmiddels iets te melden CNV/vakbonden ?! ik ben benieuwd ?! (en ik ben vast niet de enige)
Terug