Ik heb een vraag:

Eventuele maatregelen DHL bij "te veel" 2e keren?

Kan DHL maatregelen nemen t.o.v. een chauffeur die in de ogen van DHL/depothouder te veel 2e keren heeft/te weinig naar de buren gaat?

Reacties (6)
 • Voorgesteld antwoord
  Antwoord

  Nee en bovendien krijgen we daar niet voor betaald.

  • Voorgesteld antwoord
   Antwoord
   Wij hebben nieuwe depothouder en die zet mij onder druk om vaker naar de buren te gaan. Wanneer ik aangeef dat daar binnen de uren die ik betaald krijg niet voldoende tijd voor is wordt gezegd dat andere bezorgers het wel kunnen.
  • Voorgesteld antwoord
   Antwoord

   Als antwoord op dhlbezorg(er)d:

   Nieuw en dan meteen al zo beginnen... Heeft diegene zelf wel eens een pakketje bezorgd?

   De depothouders krijgen natuurlijk ook druk van DHL af als de scores niet goed zijn, maar laat DHL die extra tijd maar eens gaan betalen dan. Zo lang ze dat niet doen, ga ik geen extra tijd verspillen en heb er ook nog nooit iets over gehoord. Ik hoor het onze regiomanager nog zo zeggen, toen het verkapte uurloon inging, "De niet thuis-meldingen zullen wel flink omhoog gaan". No sh*t, Sherlock.

  • Voorgesteld antwoord
   Antwoord

   Als antwoord op oke:

   Denk ook niet dat DHL er veel aan kan doen, anders had ik hier in het verleden wel wat van gehoord. Wil met alle plezier naar de buren gaan maar daar moet dan wel extra tijd tegenover staan. Door efficient te werken kan ik het nu allemaal net redden binnen de betaalde tijd.
  • Voorgesteld antwoord
   Antwoord
   Je krijgt wel meer betaald voor pakjes die bij de buren zijn afgeleverd........pakjes die je 'niet thuis' meldt krijg je maar 50% betaald........dus ja financieel gezien 'loont' het pakjes bij de buren kwijt te kunnen, maar ja het moet uiteindelijk niet zoveel meer tijd gaan kosten dat je een uur langer bezig bent want dan levert het niks op......het hangt dus heel erg van je rit af of langs buren gaan en binnen je rijtijd blijven mogelijk is, dit hangt af van het gebied waar je moet bezorgen. Niet elk gebied is hetzelfde.
  • Voorgesteld antwoord
   Antwoord

   Als antwoord op Habundia:

   Dit was voorheen met het stukloon zo.
Terug