Snel antwoord op al je vragen over werk en inkomen

Akkoord op Fibrant cao 2020

De stemmen zijn geteld en er is goed nieuws! De overgrote meerderheid heeft het onderhandelingsresultaat van de cao Fibrant 2020 goedgekeurd.

De volgende stap

De overgrote meerderheid is 93% van de leden van CNV Vakmensen. De volgende stap: dit resultaat verwerken in de cao tekst zodat de nieuwe cao kan worden opgesteld.

Het is een korte cao. Hij duurt maar 9 maanden. Oftewel: eind 2020 start de voorbereiding van de nieuwe cao. Het liefst gaan we dan weer in gesprek op de ploegen en andere afdelingen, afhankelijk van het coronavirus.

Fibrant bedrijfs-AOW

Goed nieuws voor de ‘minder jonge’ collega’s bij Fibrant: per 1 januari 2021 voert Fibrant een bedrijfs-AOW in. Ook voor de jongere collega’s biedt dit kansen. Het wordt hierdoor mogelijk om door te stromen naar functies die al langer bezet zijn. De regeling moet nog worden uitgewerkt. Je krijgt het te horen wanneer daar meer over bekend is.

Verlof kopen en verkopen

Collega’s in de continudienst hebben het gevoel dat in de regeling voor het kopen en verkopen van verlofrechten iets niet klopt. Er blijkt een verschil te zitten in het bedrag voor het kopen van verlof en het verkopen van verlof.

Dit onderwerp is niet vergeten. We gaan in gesprek met de directie van Fibrant om te ontdekken waar het probleem zit en hoe we dit naar ieders tevredenheid kunnen oplossen. We informeren je zodra er meer bekend is.

Deel je vragen, opmerkingen en suggesties

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je iets met ons delen? Laat een reactie achter onder dit blog. De reageren zo snel mogelijk!