Stel je vraag over werk en inkomen

Nieuwe cao Fibrant: wat is de volgende stap?

De leden van CNV Vakmensen stemmen in grote meerderheid vóór de nieuwe cao Fibrant. Er is nu officieel een nieuwe cao, van 1 januari 2019 tot 1 juli 2020. Lees hier wat er is afgesproken. Zodra de tekst beschikbaar is vind je die ook hier in de tijdlijn. 

Wat gaat er nu gebeuren?

De leden hebben in grote meerderheid ingestemd met het resultaat, maar een aantal leden heeft aangegeven dat er toch wat zaken niet duidelijk waren. In de toekomst moeten we een aantal zaken vooraf beter afspreken, zodat daar geen misverstanden over ontstaan.

Contact versterken

De afgelopen jaren was ik regelmatig bij jullie op bezoek. We bespraken zaken die jullie belangrijk vinden en keken hoe we daar iets mee kunnen. Ook heb ik geprobeerd uit te leggen wat de stand van zaken in de onderhandelingen was en waar het knelde.

Ik heb gezegd dat ik jullie standpunten zoveel mogelijk zou meenemen in het overleg met de directie, maar dat ik niet kan beloven dat het dan ook zo geregeld kan worden.

Ik blijf regelmatig langskomen, maar tussendoor kunnen jullie vragen stellen en opmerkingen plaatsen hier op Je Achterban. Zo kunnen wij altijd in contact blijven. Maak hier gebruik van, dan kan ik nog meer inspelen op zaken die jullie belangrijk vinden en vragen over cao en andere zaken beantwoorden.