Snel antwoord op al je vragen over werk en inkomen

Ik kom bij je langs, laat je horen!

Op 15 januari zijn de onderhandelingen over de cao voor Fibrant weer hervat. De sfeer is daarbij goed, maar dat wil helaas nog niet leiden tot een resultaat. Er moeten zeker op het punt van inkomen toch echt nog wat verschillen worden overbrugd.

Visie van jou en je collega's belangrijk

Het is al enige tijd geleden dat wij inhoudelijk iets konden melden over de voortgang van de onderhandelingen over jullie cao. Nu er op een aantal zaken stappen worden gezet en ook serieuze keuzes gemaakt moeten worden, lijkt het mij een goed moment weer eens bij jullie langs te komen. En samen de belangrijkste zaken door te spreken en daarmee ook duidelijkheid te krijgen waar voor jullie de prioriteiten liggen en de grenzen.

Hieronder een overzichtje wanneer ik bij jullie ploeg aan kom om een en ander met jullie te bespreken.

Datum, tijd en ploeg:

29 januari vanaf 18.30 uur ploeg 555
31 januari vanaf 17.00 uur ploeg 554
6 februari vanaf 17.00 uur ploeg 551
12 februari vanaf 17.00 uur ploeg 553
14 februari vanaf 17.00 uur ploeg 552

Als leden en medewerkers die niet op één van deze momenten aanwezig kunnen zijn en toch mee willen praten over het verdere verloop van de onderhandelingen, kunnen zij hieronder of door middel van een privé bericht contact met mij opnemen. Dan kan ik kijken op welke wijze daar iets aan gedaan kan worden.  

CNV Vakmensen wil investeren in goede contacten en betrokkenheid met de leden en medewerkers, want jullie zijn en maken CNV Vakmensen. Wij hebben nog steeds een interessante aanbieding: Het 1e halfjaar 50% korting op de contributie!  Klik hier om lid te worden!

Ben je al lid? Profiteer dan van onze actie ter ere van ons 125 jarig bestaan. Je ontvang twee cadeaubonnen van 25 euro als je iemand anders lid maakt en maakt kan op een donatie van 1250 aan een doel naar jouw keuze. Klik hier voor meer info!


Samen denken, Samen doen, Samen sterk(er)!