Snel antwoord op al je vragen over werk en inkomen

Stem nu over nieuwe cao Fibrant

Stemmen

Stem over het onderhandelingsresultaat door vóór 28 juni een mail te sturen met daarin:

  • je naam
  • lidmaatschapsnummer of postcode en huisnummer 
  • "Ik ga WEL akkoord met de cao" of "Ik ga NIET akkoord met de cao"
Stem!

28 mei bereikten Fibrant en vakbonden een onderhandelingsresultaat. Tijdens onze ledenvergaderingen van gisteren werd duidelijk dat de leden niet tevreden zijn met het resultaat. Wij hebben uitgelegd waarom dit resultaat aan jullie wordt voorgelegd:

Er is veel en lang gesproken, onderhandeld en nagedacht over oplossingen. Uiteindelijk bleek dit het maximaal haalbare in de onderhandelingen!

Ben jij voor of tegen het onderhandelingsresultaat?

Nu is het aan jou om met je stem aan te geven of je akkoord gaat met dit resultaat. Het is jouw cao. Ben je lid van CNV Vakmensen dan telt je stem officieel mee. Ben je geen lid? Ook dan horen we graag jouw stem, maar wil je dat hij officieel mee telt, wordt dan nu lid. Je krijgt het eerste half jaar 50% korting.

Als de meerderheid voor stemt is deze cao tot 1 juli 2020 van toepassing en volgt dan de volgende cao. Als de leden tegen stemmen moeten jullie daarvoor ook bereidt zijn om acties te voeren! Dit is immers het maximaal haalbare uit de onderhandelingen.

Ik wil benadrukken dat het belangrijk is om gebruik te maken van je stem. Stem voor of stem tegen, maar breng je stem uit! Dit is heel belangrijk.


 

Hoe breng je je stem uit?

Stem eenvoudig door vóór 28 juni een mail te sturen.

Zet daarin:

  • je naam
  • lidmaatschapsnummer of postcode en huisnummer 
  • "Ik ga WEL akkoord met de cao" of "Ik ga NIET akkoord met de cao"

Stem nu

Samen denken, Samen doen, Samen sterk(er)!

CNV Vakmensen van en voor mensen, al 125 jaar!