Snel antwoord op al je vragen over werk en inkomen

Ben jij voor of tegen het resultaat?

Mail Arie jouw stem vóór 1 maart!

Nieuw onderhandelingsresultaat: ben jij akkoord?

Het heeft lang geduurd maar we hebben een onderhandelingsresultaat bereikt voor jouw cao in de Technische Groothandels. Naast de salarisverhoging van in totaal 11% en de looptijd, hebben we meer afspraken gemaakt. In deze blog vind je de hoofdlijnen van de verschillende onderwerpen. Stemmen kan tot 1 maart.

Werktijden en toeslagen

Een werkgever mag na overleg met de ondernemingsraad en vakbonden een verzoek indienen voor invoering van de pilot. Dit doet hij bij de Vaste Commissie. CNV Vakmensen kijkt dan wat de werknemers en leden ervan vinden en hoe het geregeld wordt met toeslagen.

Duurzame inzetbaarheid en seniorendagen

Hiervoor geldt hetzelfde proces als hierboven. Een voorbeeld zou kunnen zijn om de 80/90/100 variant in te voeren, met seniorendagen als uitruil. Een werkgever kan een onderbouwd voorstel indienen zodat wij deze kunnen beoordelen.

Uitzendkrachten

Uitzendkrachten moeten van dag één dezelfde beloning krijgen als de vaste medewerker. Ook wat de leeftijd en functie betreft.

Pensioen

Pensioen is een punt dat al jaren sluimerend op de agenda staat zonder dat er echt iets mee gebeurt. We gaan ons best doen, hier een stap verder mee te komen.

Download het onderhandelingsresultaat cao Technische Groothandel ->

Laat je mening over het resultaat horen!

We zijn niet ontevreden met het behaalde resultaat. Het is ons gelukt de verslechteringen van tafel te halen en een redelijke loonsverhoging voor je af te spreken. We zijn benieuwd wat jij vindt van het onderhandelingsresultaat. Ben je voor of tegen? Mail jouw stem vóór 1 maart!

Word lid van CNV Vakmensen!

Alleen de leden van CNV Vakmensen worden officieel meegeteld. Natuurlijk horen we ook graag van niet-leden wat zij ervan vinden. Wil je dat je stem officieel meetelt? Word dan nu lid van CNV Vakmensen. Je krijgt het eerste half jaar 50% korting.