Snel antwoord op al je vragen over werk en inkomen
  • 1 jul 2021

  Herstart cao-onderhandelingen en periodiek overleg bij ING

  Tijdens het periodiek overleg met ING is gesproken over hybride werken na de zomer, hoe om te gaan met flexmedewerkers en hoe nu verder met de cao. Voor wat betreft het laatste hebben we het gehad over de cao in de toekomst, het thema Tijd, maar ook over oplossingen voor loonsverhoging en inschalige beloning.
  • 28 jun 2021

  Herstart overleg ING-cao

  Herstart onderhandelingen Na weken van beraden starten wij de onderhandelingen over de ING-cao weer op. Wij hopen een behoorlijke cao voor jou te kunnen afspreken. Natuurlijk houden wij je op de hoogte van deze onderhandelingen.
  • 25 mrt 2021

  Enquête over cao-impasse ING: jij mag het zeggen

  De afgelopen 1,5 week zijn er medewerkersbijeenkomsten geweest over de cao-impasse. Nu ben jij aan zet. Door het invullen van de enquête kan jij laten weten wat je vindt.
  • 11 mrt 2021

  Overleg cao ING uitgesteld tot 13 april 2021

  Het overleg voor een nieuwe cao is uitgesteld. Onderhandelen heeft geen zin meer. We gaan nu graag met jou, andere CNV-leden en leden van andere vakorganisaties in gesprek.
  • 4 mrt 2021

  ING blijft dreinen: geen loonsverhoging

  Tijdens de onderhandelingsdag van 3 maart jl. over de cao blijft ING aangeven, dat er geen loonsverhoging en misschien een klein beetje inschalige beloning kan komen wat hen betreft.
  • 23 feb 2021

  Nog lange weg te gaan bij ING cao

  Er heeft weer een cao-overleg plaatsgevonden. ING deed voorstellen. Voor wat betreft tijd zijn er vorderingen, maar over loonsverhoging en de 1 april verhoging staan we nog ver van elkaar af.
  • 4 feb 2021

  Cao-overleg ING schiet niet op

  Tijdens het laatste cao-overleg is er goed gesproken over het onderwerp 'tijd' en 'wellbeing'. Helaas was dat niet zo toen het over belonen ging.
  • 22 dec 2020

  Laatste ING-cao-overleg 2020

  Tijdens het laatste cao-overleg van dit jaar is er gesproken over waarderen en belonen, zijn alle cao-voorstellen nog eens nagelopen en hebben we het tijd gehad met ook leidinggevenden en betrokken medewerkers.
  • 4 dec 2020

  Nog veel werk te doen bij cao-onderhandelingen ING

  Tijdens het laatste cao-overleg ging het over de onderwerpen wellbeing, vakmanschap, de werkcode en belonen en waarderen. Inmiddels weet je dat werkplekset, thuiswerkvergoeding en reiskostenvergoeding uit de cao zijn gehaald.
  • 6 nov 2020

  Onderhandelingen cao ING gestart

  Tijdens het cao-overleg spraken wij over welzijn, de werkcode, vakmanschap en tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Deze thema’s waren van tevoren door werkgroepen onderzocht. Ook kwam natuurlijk het nieuws van de reorganisatie bij Wholesale Banking voorbij. In deze blog praten we je bij.