Stel je vraag over werk en inkomen

Haarmodelijn najaar - winter en nieuwe coronamaatregelen

Een korte update voor kappers. Volg een gratis webinar en wees op de hoogte van de nieuwe coronamaatregelen. We praten je bij in dit blog.

Nieuwe trends in webinar

Leuk nieuws voor kappers. Op maandag 5 oktober om 20:00 uur wordt de Haarmodelijn najaar - winter 2020/2021 online gelanceerd. Kappers Natasja Keizer en Patrick Kalle laten je zien wat de trends worden en staan kort stil bij de achterliggende vaktechnieken. En daar kun jij bij zijn.

Weer up-to-date

De topkappers nemen je stap voor stap mee met de lancering van de Haarmodelijn najaar – winter 2020/2021 ‘Forever’ online. Zo ben jij weer up-to-date over de nieuwe trendcollectie. Ook krijg je uitleg over de vijf kapsels. Heb je vragen? De sprekers beantwoorden ze in de livechat.

Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan!
> Ja, ik ben bij de gratis webinar

Nieuwe coronamaatregelen

Het aantal coronabesmettingen neemt toe, dus ook de maatregelen worden aangescherpt. Dankzij het hygiëneprotocol voor kappers van CNV Vakmensen mochten kapsalons op 11 mei weer open. En door deze protocollen willen we open kunnen blijven.
> Bekijk het hygiëneprotocol

Registratieplicht

Voor contactberoepen, waaronder kappers, is er een registratieplicht. Kappers moeten dus naast het intakegesprek ook van hun klanten de contactgegevens registreren. Zo wordt het bron- en contactonderzoek van de GGD makkelijker.

Veel kappers hebben de contactgegevens van hun klanten al in hun systeem staan. Heb je dit niet? Dan kun je de contactgegevens bijvoorbeeld in een schriftje bijhouden, of je print een registratieformulier. Bewaar de gegevens in ieder geval voor drie weken.