Stel je vraag over werk en inkomen

Met korting naar The Hair X-perience 2018!

Op 3 & 4 juni is het zover: The Hair X-perience 2018! Op het grootste kappersevent van Nederland, dat wordt gehouden in Gorinchem, staan de woorden inspiratie, educatie en innovatie centraal. Als lid van CNV Vakmensen bezoek je de beurs met korting!

Daarom bezoeken:

-    Uitgebreid en gevarieerd exposantenaanbod
-    Ontdek nieuwe producten en koop scherp in
-    Waanzinnige shows én een inspirerend programma met workshops, lezingen en demo’s

Een gevarieerd en uitgebreid exposantenaanbod

De beursvloer van The Hair X-perience bestaat uit diverse area’s. Verdeeld over de Selling Area, Product Area, Education Area, Support Area en Men’s Area tref je een mooie mix van exposanten uit alle segmenten van het vak. Je kunt scherp inkopen, kennis maken met nieuwe producten en de laatste trends en noviteiten ontdekken. Uiteraard is CNV Vakmensen aanwezig.

Klik hier om de deelnemerslijst en plattegrond te bekijken

Een waanzinnig programma

Op de beursvloer tref je verschillende Demo Squares waar deelnemende bedrijven doorlopend vaktechnische demonstraties verzorgen op het gebied van knippen, kleuren en stylen.  Nieuw deze editie is de Barber Square waar alles draait om knippen en scheren. Verder zijn er op Mainstage dagelijks waanzinnige shows van onder meer TRINITY Haircare en Jean Paul Myné. In samenwerking met mediapartner Top Hair vinden er in de drie kennistheaters lezingen en workshops plaats over onderwerpen als onderscheidende marketing, professioneel adviseren en professioneel ZZPen. Laat je inspireren en krijg tips & tricks om je salonresultaten te optimaliseren.

Klik hier om het volledige programma te bekijken

Bestel je e-tickets met korting!

Ben je lid van CNV Vakmensen? Dan profiteer je t/m 27 mei van € 7,50 korting op je ticket. Met de actiecode 71879249 betaal je slechts € 17,50 i.p.v. € 25,- (excl. BTW) (max. 2 tickets).

Klik hier om je e-tickets te bestellen!

Praktische info

WAT? The Hair X-perience
WANNEER? 3 en 4 juni 2018
WAAR? Evenementenhal Gorinchem
HOE LAAT? 10.00 tot 17.00 uur

Ben jij erbij?