Stel je vraag over werk en inkomen

Quickscan kappersbranche: weer open na de lockdown

Gaan kappers straks weer aan het werk? En hoe moet dit dan op een veilige manier? Dit zijn vragen die wij aan jullie, onze leden werkzaam in de kappersbranche, voorleggen met een quickscan. De antwoorden blijven anoniem en en worden gebruikt bij gesprekken met de ANKO en overheid.

Vul hier de quickscan in >

Veilig voor klant en kapper

In België en Duitsland mogen de kapsalons binnenkort weer open. Hopelijk in Nederland ook. Kappers willen heel graag weer aan het werk, maar dat moet wel veilig kunnen. Voor zowel de klant als voor de kapper. De situatie rondom corona blijft ernstig en de lockdown is verlengd tot in ieder geval 2 maart.

Hoe nu verder

In deze situatie moeten we nadenken over hoe het straks verder moet, want de overheid heeft laten weten met branches in gesprek te gaan. Daarom horen wij nu graag alvast jouw mening.

Vul de quickscan in

Doe dit vóór 17 februari 2021

CNV Vakmensen wil graag van jou weten wat jij ervan vindt. In deze quickscan vind je vragen over jouw mogelijkheden, je gezondheid en veiligheidsaspecten. Niet alle vragen zijn voor iedereen relevant. Vul al die vragen in die jij kunt beantwoorden.

Vul hier de quickscan in >

De uitkomsten van de quickscan zal CNV Vakmensen gebruiken bij gesprekken met de ANKO en overheid. En waar nodig om jullie belangen te behartigen. Dit gebeurt natuurlijk anoniem, jouw naam zullen wij niet gebruiken.