Stel je vraag over werk en inkomen

Welke politicus wil jij in jouw kappersstoel zien?

Vandaag is het de derde dinsdag van september, Prinsjesdag! De troonrede wordt voorgelezen in Den Haag. Veel mensen zijn daarbij aanwezig en veel mensen kijken ernaar op televisie. Je moet er dus goed uitzien als je van de partij bent.

In ieder geval zestien Tweede Kamerleden hoeven zich daar geen zorgen over te maken. Zij laten vandaag hun haar stylen door veelbelovende jonge kappers in opleiding. Eén van deze kappers is Emmy Pan-Anun. Zij won de nationale titel bij Skills Heroes en heeft zich daarmee gekwalificeerd voor de WorldSkills 2017 van 15 t/m 18 oktober in Abu Dhabi.

De mbo-studenten doen dit, om te laten zien hoe waardevol het mbo in Nederland is. Wist je dat zo'n 500.000 jongeren een mbo-opleiding volgen en bijna de helft van onze beroepsbevolking heeft een mbo-diploma.

Heb jij wel eens een bekende Nederlander in jouw kappersstoel gehad? En..

Welke politicus zou jij nog wel eens in de kapperstoel willen hebben?

 

Het Prinsjesdagevent is georganiseerd in de Lifestyle Salon The Hague, Denneweg 56, Den Haag. Deelnemende organisaties zijn: Lifestyle Salon The Hague, de ANKO, CNV Vakmensen, FNV MOOI, de MBO Raad, het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en WorldSkills Netherlands.