Stel je vraag over werk en inkomen

Waar is de medezeggenschap in het transitiecentrum ?

KLM medewerkers van alle divisies/afdelingen komen in het transitiecentrum, maar is er wel een groepscomissie of medezeggenschap?

Reacties (2)
 • Expert CNV Vakmensen
  Voorgesteld antwoord
  Antwoord
  Beste MarcelI, die vraag is al aan KLM gesteld. We hebben nog geen reactie. Wordt dus vervolgd
 • Voorgesteld antwoord
  Antwoord
  Marcel de OR heeft een werkgroep samengesteld die bestaat uit de OR leden van de commissie P&O, die vanaf februari praat met de bedrijfsleiding over de inrichting en de progamma's van het reeds geopende transitie centrum. De gesprekken vinden iedere 3 tot 4 weken plaats. Als CNV OR lid ben ik hierbij betrokken. Informatie over het transitie centrum kan je vinden op de HPO site (KLM) onder het kopje transitie centrum link www.klm.com/.../transitie-centrum
  Op deze site staat ook een Q&A link www.klm.com/.../contact1
  Als je geplaatst word naar het transitie centrum dan word je standplaats Schiphol-centrum TheBase. Je direct leidinggevende zal een van de aanwezige Operationeel Manager zijn, momenteel zijn er iom de ondernemingsraad 3 aangesteld om als kwartiermaker te fungeren en de programma’s klaar te maken. Naast de Operationeel Manager zal elke medewerker ook begeleid worden door een Jobcoach. Een van de operationeel managers is Karin Docter, zij heeft voor mij jaren lang als fractie voorzitter van de CNV in de ondernemingsraad gezeten.
  Het gehele transitietraject bestaat uit 3 bouwstenen tw een programma-aanbod in het kader van bewustwording, oriëntatie en bewegen met als doel een medewerker is zijn proces goed te begeleiden van werk naar werk binnen de KLM.
  De medewerkers van het transitiecentrum vallen onder GC 08 van HR.
Terug