Stel je vraag over werk en inkomen

ArboTechniek heeft jouw kennis nodig

Gezond en veilig werken is van groot belang. Daarom is ArboTechniek opgericht. ArboTechniek is het samenwerkingsverband tussen de vakbonden, de werkgeversorganisaties en WIJ Techniek om ervoor te zorgen dat werknemers veilig en gezond kunnen werken. Er wordt een nieuwe app gemaakt en het Toolboxplatform wordt vernieuwd. We hebben daarbij jouw kennis nodig. Lijkt het je wat om hier aan mee te werken? Lees hier hoe je mee kunt doen.

App en platform

ArboTechniek maakt een nieuwe veiligheidsapp, gericht op veilig en gezond werken. De app wordt gevuld met allerlei soorten informatie. Daarnaast wordt het Toolboxplatform vernieuwd. Het is bedoeld om vakmensen te ondersteunen het werken nóg veiliger en gezonder te maken. De ontwikkeling is in volle gang en we kunnen jouw hulp gebruiken.

Gezocht: kritische kijkers

De vakbonden vinden het belangrijk om met jullie over veilig en gezond werken te praten. ArboTechniek is daarom op zoek naar vakmensen in de technische installatie- en isolatiebranche. Ben jij als leidinggevende, monteur, HR-medewerker of in welke rol dan ook werkzaam in onze branche? Dan kun je meedoen! Zo kun jij bijdragen aan een uniek project op gebied van veilig en gezond werken.

Wat jij kunt doen

Je kunt meehelpen om de app en het Toolboxplatform beter te maken! We zijn benieuwd naar jouw kennis en ervaring als monteur, leidinggevende of HR-medewerker. Je kunt bijdragen aan de app en het platform door het ontwerp, de teksten en de video’s te beoordelen.

De informatie die je gaat beoordelen, ontvang je per mail. Als het nodig is, zullen we ook telefonisch contact opnemen. De beoordeling van de informatie in de app en op het Toolboxplatform vindt plaats tussen december 2020 en maart 2021.

Meld je aan

Wil je meedoe? Neem contact op met de bestuurder:


Gerard van Dijk
bestuurder CNV Vakmensen
M : 06 - 2060 1819
E : g.vandijk@cnvvakmensen.nl

Vragen of opmerkingen?

Wil jij weten of je mee kunt doen? Of heb je andere vragen over de app of het Toolboxplatform? Laat het weten in een reactie onder deze blog.