Stel je vraag over werk en inkomen

Je Achterban Metaaltechniek verhuist!

Het is zo ver: meepraten over jouw cao op de nieuwe CNV Vakmensen website!

Misschien had je er al iets over gehoord. CNV Vakmensen heeft een compleet nieuwe website. Inclusief platform waar je meepraat over de inhoud van je eigen cao. De online community Je Achterban gaat daarmee verdwijnen. En nu is het zo ver. Je Achterban Motorvoertuigen verhuist!

Wat betekent dit voor jou?

Vanaf nu heb je de mogelijkheid om op onze site jouw mening te geven over jouw cao. Je kunt met verbetervoorstellen komen of reageren op voorstellen van anderen. Alle cao’s krijgen hun eigen pagina. Dus ook die van jou. Hier vind je niet alleen de tekst van je eigen cao, maar ook de status. We zijn aan het onderhandelen en dat verloopt niet echt lekker. Mogelijk volgt er straks een Ultimatum en dan verder...? 

Schone lei

We starten met een schone lei. Als jij op Je Achterban al een account had, dan verhuist die niet mee. In de nieuwe omgeving kun je eenvoudig zelf een nieuw account aanmaken. Om als lid een account aan te kunnen maken heb je je lidnummer nodig. Ben je geen lid, maak dan een account aan zonder lidnummer.

Je wilt toch invloed hebben?

Je Achterban verdwijnt weliswaar, maar je krijgt er iets heel moois voor terug. Neem snel een kijkje, maak een account aan en laat je mening horen. Belangrijk, want het gaat om jouw arbeidsvoorwaarden. Daar wil je toch invloed op hebben?

Ga naar de cao-pagina van de nieuwe website