Stel je vraag over werk en inkomen

Wil jij €1500 voor jouw ontwikkeling?

Het is belangrijk om jezelf tijdens je loopbaan te blijven ontwikkelen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan loopbaan-coaching of het volgen van een cursus of opleiding. Je kunt hiervoor nu een voucher ter waarde van € 1500 euro aanvragen als je werkt in de Metaaltechniek.

Ontwikkeling is belangrijk

Om met plezier en gezond aan het werk te blijven tot aan je pensioen, is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Door alle snelle veranderingen is dat niet eenvoudig. Misschien kan jij wel wat hulp gebruiken. De coaches van CNV Vakmensen helpen bij het maken van een persoonlijk ontwikkelplan. Ook geven ze informatie over jouw sector helpen ze bij het maken van een keuze voor een cursus of opleiding.

Voucher t.w.v. € 1500

Je haalt meer uit je talent als je er zelf richting aan geeft. Bijvoorbeeld met loopbaan coaching of het volgen van een opleiding. Om dit te stimuleren, zijn er ontwikkelvouchers ter beschikking gesteld ter waarde van € 1500 voor medewerker in de Metaaltechniek.  Je mag zelf weten hoe je deze voucher inzet voor jouw loopbaan. Je bent niet verplicht om dit te overleggen met je werkgever, maar dat kan natuurlijk wel. Op deze manier kan jij werken aan jouw loopbaan en het beste uit jezelf halen.

Aanmelden

Meld je aan op www.loopbaancentraaltechniek.nl. Hier vind je ook de voorwaarden. Na het invullen van je gegevens neemt een loopbaancoach van CNV Vakmensen contact met je op. Je kunt tot 31 maart 2021 gebruik maken van deze regeling.