Stel je vraag over werk en inkomen

Gratis online leren met oZone

Heb jij tijd over en wil je die goed besteden? Dan hebben we iets interessants voor je! Het online leerplatform oZone waar je veel praktische cursussen vindt. De oZone-bibliotheek is nu voor iedereen beschikbaar en al honderden technische bedrijven gebruiken het. Dit platform is mogelijk gemaakt door werkgeversorganisaties en vakbonden in de techniek.

Waarom dit platform?

A+O Metalektro en haar sociale partners (CNV Vakmensen, FME, FNV Metaal en De Unie) vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen in de techniek zich kunnen blijven ontwikkelen. Zeker in deze onzekere tijden waar veel mensen thuis zitten. Daarom kan iedereen de bibliotheek van oZone vanaf nu gebruiken. In de bibliotheek vind je niet alleen eigen cursussen van bedrijven maar ook meer dan 90 onderwerpen over het ontwikkelen van technisch vakmanschap. 

Wat vind je in de o-Zone bibliotheek?

De kant-en-klare cursussen in de bibliotheek zijn praktisch en bevatten veel foto’s en video’s. Denk dan aan instructiefilms, animaties, 360 graden tours, lessen, werkinstructies en opdrachten. De onderwerpen gaan van lassen, draaien, frezen en warmtepompsystemen tot en met meten, tekeninglezen en materialenkennis. Maar je kunt bijvoorbeeld ook alvast de theorie volgen voor het heftruckcertificaat. De nieuwste module gaat over leidinggeven op afstand.

De bibliotheek in oZone is interessant:

  • Voor iedereen die al werkt in de techniek en zich verder wil ontwikkelen.
  • Voor iedereen die nog niet werkt in de technische sector, maar wil kijken of het iets voor hem/haar is.
  • Voor leerlingen/studenten die een technische opleiding volgen.

Meld je aan

Maak snel en makkelijk een account aan via onderstaande link. Hierna kun je direct aan de slag met e-learning module. Of bekijk eerst een kleine preview.

Account aanmaken

Vragen

Heb je vragen? De adviseurs van oZone staan voor je klaar. Je mag natuurlijk ook onder dit blog een reactie plaatsen. 


Heb je de smaak te pakken en wil je graag verder leren? Vanuit de cao Metalektro zijn scholingsvouchers van maximaal € 1.500 beschikbaar voor werknemers uit de sector. Meld je aan via Loopbaancentraaltechniek en lees hoe jij hier gebruik van kunt maken.