Stel je vraag over werk en inkomen

Hoe staat het ervoor in de metalektro-sector? We horen het graag van jou.

Zoals je weet zijn we al enkele maanden in onderhandeling over een nieuwe cao Metalektro. Sinds half december 2020 zijn die onderhandelingen gestaakt en zijn wij overgestapt op actievoeren en stakingen. CNV Vakmensen wil nu graag van jullie weten hoe het ervoor staat bij jouw werkgever.

Jij hebt de kennis

En kennis is macht. De werkgevers in de sector zeggen dat het slecht gaat. Daarom willen ze geen goede cao afsluiten. Als lid in de metalektro-sector weet jij hoe de ‘werkvloer’ er bij jou echt uit ziet. Onze indruk is dat de bedrijven nog altijd goede zaken doen. Reden voor CNV Vakmensen om een eerlijke loonsverhoging en fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden te eisen. Als de antwoorden van onze leden dat beeld versterken, hebben wij een extra argument aan de onderhandelingstafel. Met het invullen van deze korte vragenlijst schuif ook jij aan bij die onderhandelingen!

Beantwoord de vragen > 

  • Goede dag,

    Ik heb de volgende vraag ik werk bij een bedrijf in Capelle a/d IJssel ik woon in Gelderland en ik krijg de stakingsoproep voor 3 maart in Krimpen a/d IJssel! Er zijn bedrijven die landelijk werken, denk aan servicemonteurs e.d op deze manier moeten de vakbondsleden ruim 90 km heen en 90 km terug rijden om hun stakingsformulier in te leveren.

    Beter zou zijn deze mensen mee te laten staken in hun regio waar ze wonen zo bereik je ook meer actie!