Stel je vraag over werk en inkomen

Metalektro krijgt een nieuwe bestuurder vanuit CNV

De afgelopen jaren was Piet Verburg vanuit CNV Vakmensen als bestuurder betrokken bij het bedrijf waar jij werkzaam bent. Hij gaat met pensioen. Vanaf 1 mei neemt Diana Kraan het van hem over voor de regio Rotterdam / Drechtsteden.

Afscheidsbrief van Piet

18 jaar lang mocht ik voor de belangen en rechten van de medewerkers in de sector Metalektro spreken en onderhandelen. Bijna 8 jaar in de regio Rotterdam / Drechtsteden. Ik heb dat al die jaren met veel plezier en enthousiasme gedaan. In al die jaren heel veel enthousiaste CNV-leden mogen ontmoeten en ermee mogen samenwerken. Samenwerken aan mooie dingen, maar zeker ook samenwerken bij minder mooie onderwerpen zoals kleine en heel grote reorganisaties. Bij al deze zaken ben ik altijd van de menselijke maat uitgegaan. Dit is ook immers het vertrekpunt vanuit het CNV. Het gaat om de mensen die het werk doen. Dat is belangrijker dan het geld van banken en aandeelhouders. Nu is het voor mij tijd om van mijn komende pensioen te gaan genieten. Ik bedank jullie voor de samenwerking en wens jullie al het goede toe, zeker ook in deze verwarrende tijd.

Wat doet een bestuurder van CNV voor jou?

Als bestuurder bij CNV Vakmensen komt de bestuurder op voor de belangen en rechten van jou en jouw collega’s op de werkvloer. Of het nu over de cao of collectieve regelingen gaat die specifiek voor jouw bedrijf gelden. Loopt alles goed op een bedrijf, dan komt de vakbond minder vaak over de vloer. Zijn er reorganisaties of komen er bedrijfseigen regelingen, dan is CNV Vakmensen erbij.

Nieuwe bestuurder: Diana Kraan

Diana Kraan is vanaf 1 mei de verantwoordelijke bestuurder vanuit CNV Vakmensen voor de regio Rotterdam/Drechtsteden. Leden van CNV kunnen dan ook vanaf 1 mei bij haar terecht. Diana pakt zaken voor jullie op, geeft antwoord op jullie vragen en helpt jullie wanneer dat nodig is. Ook houdt ze jullie via Je Achterban op de hoogte van het nieuws rond de cao Metalektro!

Vragen of wensen aan Piet?

Wil je Piet nog iets zeggen? Reageer onder deze blog!