Stel je vraag over werk en inkomen

Staak mee voor een goede cao in de Metalektro

Sinds enkele weken voert CNV Vakmensen coronaproof actie voor een goede cao Metalektro. We brengen je kort op de hoogte. 

Kom ook in actie

Al een paar duizend werknemers hebben het werk neergelegd uit protest tegen de houding van FME-werkgevers. Binnenkort ontvang jij ook een stakingsoproep om mee te doen met ons protest tegen FME-werkgevers. Actievoeren is helemaal 'coronaproof' georganiseerd, veiligheid staat voorop. Om FME-werkgevers op andere gedachten te brengen moet ook jij als lid dus actievoeren, omdat we het aan de cao-tafel (weer) niet voor elkaar krijgen. Je ontvangt daarvoor op tijd een stakingsformulier en veiligheidsinstructies.

#Coronaisgeenexcuus

Voor de zoveelste keer op rij geven FME-werkgevers dus niet thuis terwijl het in de sector helemaal zo slecht niet gaat als dat zij doen voorkomen. Sterker nog, steeds meer werkgevers in de metaal laten weten dat het enorm aantrekt en men het nauwelijks bij kan benen.

Lees meer over #coronaisgeenexcuus > 

Online webinar

Op donderdag 18 februari 2021 om 19.30 uur organiseert CNV Vakmensen voor alle leden die werkzaam zijn in de Metalektro een online webinar. Het gaat over het hoe en waarom wij actievoeren. Zet dit alvast in je agenda. Je vindt alle informatie binnenkort op www.cnvvakmensen.nl/cao-traject-metalektro