Stel je vraag over werk en inkomen

Wel of geen cao… maar wel een cadeau!

Eén op de drie werknemers in de Metalektro maakt zich zorgen over de eigen financiële situatie. Dit brengt veel onzekerheden met zich mee. Nu en in de toekomst. CNV Geldzorg ondersteunt jou met het gratis Financieel Fitpakket voor de Metalektro zodat jij financieel gezond de toekomst in gaat. Na de online Financieel Fit Route heb je inzicht, overzicht en uitzicht in en over je financiën. In welke van de drie routes je start doet er niet toe.

“We maken iedere dag meerdere keren keuzes, heb ik het nodig? Is het nuttig? Of....geef ik het toch liever niet uit en spaar ik het”

Grip op je geld

Het Financieel Fitpakket is ontwikkeld om je grip te laten krijgen op je geld voor nu, én voor later. Waarbij we rekening houden met voorspoed en ook met tegenspoed. Doe je mee? Je hoeft het niet alleen te doen.

Financieel Fit route 1

Elk mens zit anders in elkaar. Persoonlijke omstandigheden verschillen ook nogal eens. Je wilt graag je geldzaken op orde krijgen en weten hoe je er nu financieel voorstaat.

Financieel Fit route 2

Je weet hoe je er financieel voorstaat en je wilt daarin iets veranderen. Je krijgt graag meer handvatten aangereikt om geld over te houden voor andere zaken.

Financieel Fit route 3

Je wilt graag weten hoe je financiën er in de toekomst uitzien. Wat kun je de komende jaren verwachten?

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden >