Ik heb een vraag:

hallo, mijn functie omschrijving staat niet echt in de cao. ik doe alle voorkomende administratieve functies binnen het bedrijf, boekhouding voorbereiden accountant, kam coordinator wat betekend dat ik alles doe mbt certificering vca* en iso9001 en iso 140

hallo, mijn functie omschrijving staat niet echt in de cao. ik doe alle voorkomende administratieve functies binnen het bedrijf, boekhouding voorbereiden accountant, kam coordinator wat betekend dat ik alles doe mbt certificering vca* en iso9001 en iso 14001. welke schaal val ik dan? en hoe zit het met functiejaren?

Reacties (1)
 • Expert CNV Vakmensen
  Voorgesteld antwoord
  Antwoord
  Beste Petra,

  In bijlage 1 van de cao staat hoe de functie ingedeeld is. In beginsel deelt uw werkgever u in aan de hand van uw functie. Indien u hierover twijfelt, raad ik u aan om vanaf pagina 71 van de cao te kijken. Aan de hand van diverse vragen en omschrijvingen kunt u zo bij een functiegroep komen.

  Een echte beschrijving van de functie wordt uiteraard door uw werkgever gedaan. Dus als u twijfelt of werkzaamheden bij uw functie horen dan raad ik u aan om dit met de werkgever of personeelszaken te bespreken. De cao geeft namelijk niet een omschrijving van de werkzaamheden, maar en functie en het daarbij behorende salaris.

  Vriendelijk groet CNV Info
Terug