Stel je vraag over werk en inkomen

Corona dwingt NS tot vergaande acties

Door de verspreiding van het coronavirus moet NS stevige maatregelen nemen. Omdat de NS een belangrijk onderdeel is van de samenleving, vraagt de overheid de dienstregeling zoveel mogelijk in stand te houden. 

De maatregelen

NS neemt verschillende maatregelen. Maatregelen voor de dienstregeling, maar ook maatregelen waardoor jij je werk zo veilig mogelijk kan doen. NS informeert jou hier zelf over. NS werkt hard om met een goed pakket aan maatregelen te komen. Ongetwijfeld zal hierbij iets over het hoofd worden gezien. Zo'n crisis maken we immers gelukkig niet vaak mee. Verschillende bonden hebben goed contact met NS hierover. 

Deel je vragen en zorgen!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vragen en zorgen hebt. Deel ze vooral! Onder dit bericht kan je reageren. Wij proberen zo snel mogelijk te reageren. 

Hier lees je meer over jouw werk en Corona.

Ook wil ik graag mijn waardering uitspreken voor het werk wat jullie doen. Net zoals mensen die werken bij veiligheidsdiensten en de zorg, kunnen jullie je werk niet verstek laten gaan en de meesten van jullie moeten dat buiten doen. Nogmaals mijn complimenten en waardering voor iedereen in deze spannende tijd.