Stel je vraag over werk en inkomen

Staking

Goedendag,
Naar mijn mening valt u onder een dienstverlenende sector. U heeft er volgens mij geen idee van hoeveel mensen de dupe zijn van uw staking. Sommige mensen bezitten geen auto en zijn afhankelijk van het openbaar vervoer. Sommige mensen bezitten geen rijbewijs en zijn afhankelijk van het openbaar vervoer. Sommige mensen durven niet te rijden en andere zijn weer te jong etc... etc... mensen die een dagje weg gepland hadden,
scholieren in hun toetsweek die niet naar school kunnen. Scholieren die hun diploma mogen ophalen en er niet bij kunnen zijn. Of mensen die naar een begrafenis of crematie moeten en niet de laatste eer kunnen bewijzen en zo kan ik natúúrlijk nog wel even doorgaan. Als dienstverlenende sector kun je dit gewoon niet maken!
Dat zou wat worden als het ambulancepersoneel zou gaan staken... nou mevrouw vandaag kunnen we u niet helpen met uw hartaanval.
U had er misschien voor kunnen kiezen om op een ludieke manier actie te ondernemen, bijvoorbeeld om de diensten te halveren, zodat mensen die echt in nood zitten toch op hun plaats van bestemming kunnen komen. Dat heet publieksvriendelijk actie voeren! Of zet op de route een dixy neer waar ze dan 5 minuten blijven staan om hun punt duidelijk te maken. Ik heb niets tegen actievoeren, maar een ander mag er niet de dupe van worden.

Vriendelijke groet

Reacties (1)
Terug