Stel je vraag over werk en inkomen

Mijn wergever heeft mijn functie gewijzigd in full time controleur in het openbaar vervoer.Aangezien ik voor deze functie geen busrijbewijs cq chauffeursdiploma nodig heb, heeft mijn werkgever besloten om mijn diplomatoeslag voor de chauffeursdiploma niet

Mijn wergever heeft mijn functie gewijzigd in full time controleur in het openbaar vervoer.Aangezien ik voor deze functie geen busrijbewijs cq chauffeursdiploma nodig heb, heeft mijn werkgever besloten om mijn diplomatoeslag voor de chauffeursdiploma niet meer te betalen. Mijn vraag is dan ook, mag dit zomaar ? Er is geen overleg geweest waarin dit is medegedeeld.Nico.

Reacties (1)
  • Expert CNV Vakmensen
    Voorgesteld antwoord
    Antwoord
    Ha Nico, deze vraag is moeilijk in algemeenheden te beantwoorden. Of en hoe dit kan hangt af van de situatie en de afspraken die hierover zijn gemaakt met jou. Kortom, ik heb wat meer informatie nodig over je situatie. Volgens mijn informatie ben je lid van CNV Vakmensen. Dus ik zal je zo een persoonlijk bericht sturen met het verzoek om meer info, zodat ik het goede antwoord kan sturen.
Terug