De krachtige stem van de werkvloer

Over Je Achterban


Dit is Je Achterban, de online community voor vakmensen. Je Achterban is er speciaal voor jou en alle andere werkenden in Nederland. Bijvoorbeeld voor iedereen die werkzaam is in de bouw, industrie of horeca en voor chauffeurs, schoonmakers en kappers.

Snel antwoord op vragen

Werknemers en flexwerkers uit het hele land komen op Je Achterban samen om inhoudelijk te praten over alles wat met werk en inkomen te maken heeft. In de online community worden algemene en specifieke vragen gesteld die beantwoord worden door andere deelnemers of door bestuurders, juristen en andere experts van CNV Vakmensen. Daarnaast delen werknemers, zzp’ers of flexwerkers kennis en ervaringen, bijvoorbeeld door vragen van andere deelnemers te beantwoorden. Je Achterban is ook de plek waar je altijd het laatste nieuws rond werk of inkomen kunt vinden.


De krachtige stem van de werkvloer

Je Achterban is een initiatief van CNV Vakmensen. CNV Vakmensen behartigt de belangen van werkende mensen in Nederland en zorgt voor goede werkafspraken en individuele hulp, bijvoorbeeld bij ontslag. Het is voor CNV Vakmensen belangrijk dat mensen op Je Achterban laten weten wat er op de werkvloer speelt. Door ervaringen, meningen en kennis te delen, kunnen wij betere afspraken maken met werkgevers en kunnen we op politiek gebied meer uitrichten voor jou!


Waarom Je Achterban?

  • Snel antwoord op al je vragen over werk en inkomen
  • Ervaringen en kennis delen met je collega’s en CNV Vakmensen
  • Collega’s ontmoeten en verder helpen


Je Achterban is in ontwikkeling

Je Achterban is nog volop in ontwikkeling. Heb jij ideeën en wil je ons helpen? Dat kan! Neem gerust contact met ons op.

CONTACT