Ik heb een vraag over werk en inkomen:

Over Je Achterban

Dit is Je Achterban. De online community voor jou en alle andere werkenden in Nederland. Van de bouw tot de schoonmaak en van het openbaar vervoer tot de winkels. Hier lees je nieuws over jouw cao en sector. Hier stel je vragen over jouw werk en inkomen. Hier vind je blogs over jouw rechten en plichten. Hier vind je jouw achterban.

Wat is Je Achterban? 

Je Achterban is een idee van CNV Vakmensen. CNV Vakmensen komt op voor de belangen van werkende mensen in Nederland en zorgt voor goede werkafspraken en individuele hulp. Je Achterban is dé plek waar jij kunt laten horen over wat er bij jou op de werkvloer speelt. Deel je zorgen en ideeën en geef je mening over nieuwe afspraken in jouw cao.  

Je Achterban is ook de plek voor al jouw vragen over je werk en inkomen. De juristen, bestuurders en andere experts van CNV Vakmensen staan klaar om je vraag te beantwoorden. Je kunt zelf ook vragen van anderen beantwoorden. Zo help je collega’s en vakgenoten met jouw kennis. In de blogs houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao, je werk en toekomst en vertellen we meer over jouw rechten en plichten.

Ook gebruik maken van Je Achterban? 

Maak snel en gemakkelijk jouw gratis account aan   

Met een account op Je Achterban kun je: 

  • Al je vragen over jouw werk en toekomst stellen aan experts.
  • Ideeën over jouw nieuwe cao delen met collega’s en bestuurders.
  • Reageren op vragen en stellingen en in gesprek gaan met collega’s.
  • Stemmen op polls, voorstellen en ideeën.