Ik heb een vraag over werk en inkomen:

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een account aan voor Je Achterban?

Je kunt je account voor Je Achterban op verschillende manieren aanmaken:

  • Door op de homepage naar ‘account aanmaken’ te gaan.
  • Door een vraag te stellen, zonder dat je ingelogd bent. Je Achterban vraagt je om een account aan te maken.

In beide gevallen moet je je e-mailadres, wachtwoord en weergavenaam (jouw zichtbare naam op Je Achterban) invoeren. Vervolgens kun je ervoor kiezen om je profiel direct compleet te maken.
Heb jij een account op cnvvakmensen.nl? Dan hoef jij geen account aan te maken op Je Achterban en kun je direct inloggen met het wachtwoord en e-mailadres dat je op cnvvakmensen.nl gebruikt.

Hoe stel ik een vraag op Je Achterban?

Het stellen van een vraag op Je Achterban is eenvoudig. Op de homepage, maar ook op andere pagina’s op Je Achterban, kun je je vraag stellen in de vraagbalk. Als jouw vraag al een keer gesteld is, krijg je deze direct te zien. Is jouw vraag nog niet gesteld? Dan kun je deze stellen aan andere deelnemers van Je Achterban. Of, als jouw vraag persoonlijk of te specifiek is, aan de experts van CNV Vakmensen. Bij het stellen van een vraag is het verplicht om een (korte) toelichting op je vraag te geven.

Ik heb een account op cnvvakmensen.nl, kan ik deze gegevens gebruiken voor Je Achterban?

Mensen die een account hebben op cnvvakmensen.nl, hoeven geen account aan te maken voor Je Achterban. Met de inloggegevens van cnvvakmensen.nl, kan er direct deelgenomen worden aan Je Achterban! Houd er rekening mee dat het veranderen van je wachtwoord betekent dat je wachtwoord voor de andere site ook gewijzigd is.

Mijn vraag of reactie is verwijderd. Wat is er aan de hand?

Is jouw vraag of reactie verwijderd van Je Achterban? Dat kan betekenen dat jouw vraag te persoonlijk is en dat de moderator jouw vraag heeft doorgegeven aan een expert van CNV Vakmensen. Het kan ook zijn dat jouw vraag of reactie is beoordeeld als ongepast, beledigend of spam. In al deze gevallen krijg je van ons een e-mailbericht. Voor meer informatie kun je de gedragsregels doorlezen.