Snel antwoord op al je vragen over werk en inkomen

Onderhandelingen cao Parket van start!

Zoals je wellicht weet loopt de voor jou, de cao Parketvloeronderneming, eind dit jaar af. Dit houdt in dat CNV Vakmensen weer start om tot voorstellen te komen, waarin we ons best doen jou en jouw belangen tot z'n recht te laten komen.

Loonsverhoging, duurzame inzetbaarheid en scholing

Uiteraard zijn er ook een aantal zaken die in elke cao aan de orde dienen te komen. Zo is er een loonsverhoging die we af moeten spreken. Daarnaast wil CNV Vakmensen afspraken maken over scholing en duurzame inzetbaarheid. Uiteraard zal de werkgever voor de noodzakelijk scholing zorgen die je nodig hebt voor de uitoefening van je werk.

Gelijk speelveld, WW en mogelijkheden bij arbeidsbeperking

Ook willen we dat jij mee deelt in de economische groei en zetten we ons in voor een gelijk speelveld voor iedereen. Daarnaast willen we, indien mogelijk, de duur van de WW gelijk houden en zoeken we naar mogelijkheden om mensen met een arbeidsbeperking ook een plaats te geven binnen onze sector.

Laat je horen

Maar er zullen ongetwijfeld meer zaken zijn die voor jou van belang zijn en waar we in de voorstellen rekening mee moet houden. Dat horen we dan graag van je. Ga nu naar de ideeënpagina en laat jouw ideeën achter.

Samen kijken we met een schuin oog naar 2018. Het jaar waarin een nieuwe cao van kracht moet gaan worden en waarin jij tot je recht komt. Denk daarom mee met ons over zaken die voor jou van belang zijn. Maak gebruik van dit nieuwe medium en vertel ons wat er wat er wat jou betreft moet veranderen.