Snel antwoord op al je vragen over werk en inkomen

Deel jouw ideeën voor de nieuwe cao Parket

Het is alweer bijna zover. Jouw cao loopt op 31 december aanstaande af. Om te voorkomen dat we, zoals een paar jaar geleden, in een situatie komen waarin er formeel geen cao van toepassing is, willen we ruim op tijd met de gesprekken en onderhandelingen beginnen. En daarvoor heb ik jouw inbreng nodig.

Jouw punten, onze voorstellenbrief

Jij werkt elke dag met Parket. Is het niet bij de klant, dan is het wel op de zaak, in het magazijn of op kantoor. Jij ziet hoe de sector aan het veranderen is, wat voor gevolgen dat voor je eigen werk, specialisme en toekomst heeft. Daarmee weet jij ook hoe de cao daarop aangepast moeten worden. 

Draag punten aan die ik in moet brengen

Doe dat op je gemak, het liefst met wat collega’s. Je hebt tot 25 augustus de tijd om ideeën aan te dragen. Dat mag per mail, maar liever nog op onze ideeënpagina. Na 25 augustus ga ik met de ideeën aan de slag om ze in een voorstellenbrief te verwoorden.

Looneis

De looneis wordt binnen CNV Vakmensen niet centraal vastgesteld. Per sector mag de looneis wisselen. CNV Vakmensen zal natuurlijk met het maximaal haalbare bij jullie terug komen, maar op dit moment is de looneis nog niet bekend.

Blijf op de hoogte en praat mee

Over het verloop en de resultaten van de onderhandelingen word je hier op de hoogte gehouden. Uiteindelijk moet jij je wel of niet instemmen met het resultaat. Het is jouw cao, dus jij gaat erover.

Rest mij jou een fijne vakantie toe te wensen en hopelijk heb ik na de vakantie de mail en de ideeënpagina vol zitten met ideeën voor de nieuwe cao!