Stel je vraag over werk en inkomen

PENSIOEN AUG IS OP REKENING GESTORT DIE NIET VAN MIJ IS. TOT EN MET DEC MET HULP VAN RAADSLIEDEN OSS ALS ANTWOORD DAT ZE NIETS MEER VOOR ME KUNNEN DOEN.

NA MND VAN KASTJE NAAR DE MUUR GESTUURD TE ZIJN, KUNNEN JULLIE MIJ MISSCHIEN WEL HELPEN. ING HAD COPIEEN GEMAAKT VAN MN PASJE EN RIJBEWIJS, GESTEMPELD EN ONDERTEKEND EN ZEIDEN ME TOT 2X TOE DIT NAAR SVB TE STUREN EN STEEDS KRIJG IK ALS ANTWOORD DAT GELD AAN MIJ IS OVERGEMAAKT. ING WEET VAN WIE DAT REK.NR. IS MAAR MOGEN GEEN NAMEN GEVEN. EN DEGENE DIE MIJN GELD HAD ONTVANGEN HAD DAT NIET NAAR SVB TERUG GESTORT. VANAF SEPT IS MN PENSIOEN WEL OP JUISTE REKENING OVERGEMAAKT.

Reacties (4)
 • Expert CNV Vakmensen
  Voorgesteld antwoord
  Antwoord
  Goedemiddag ,

  Wat een vervelende situatie zeg!

  Wel snap ik niet geheel wat er aan de hand is. Dus ik ga een paar vragen stellen om een duidelijk beeld te krijgen van de situatie.

  1 Bij welke pensioensfonds ben je aangesloten?
  2 In welke sector was je hiervoor werkzaam?
  3 Je zegt dat de ING kopieën heeft gemaakt van persoonlijke documenten en die zouden sturen naar de SVB. Wat heeft dit met je pensioen te maken? Of hebben we het hier over je AOW.
  4 Over welke periode heb je geen penioen ontvangen?
  • Voorgesteld antwoord
   Antwoord
   1. VOORHEEN KREEG IK WAO T/M JULI 2020. VANAF AUG KRIJG IK AOW.
   ING HEEFT COPIEEN MET STEMPELS EN HANDTEKENINGEN BEVESTIGD OM SVB EROP TE WIJZEN DAT DE INGNR WAAR ZE MIJN 1STE PENSIOEN VAN AUG NAARTOE GESTUURD HADDEN NIET MIJN REKENINGNR WAS. MET HULP VAN ONS WELZIJN OSS VANAF AUG TOT DEC GEPROBEERD MIJN GELD VAN AUG 919,30EURO GESTORT TE KRIJGEN. VOOR DE KERSTDGN TE HOREN GEKREGEN DAT ZE NIETS MEER VOOR ME KUNNEN DOEN. SVB BLIJFT ERBIJ DAT IK MIJN GELD HAD GEKREGEN OP DAT REKENINGNR. DIE DOOR ING IS BEWEZEN DAT DAT NIET MIJN REK.NR IS. VANAF SEPTEMBER WEL MN GELD OP DE JUISTE REKENING GEKREGEN.
  • Expert CNV Vakmensen
   Voorgesteld antwoord
   Antwoord

   Als antwoord op MALUKUTIGERSHOOTINGS:

   Duidelijk, dus het gaat niet om jouw pensioen maar om jouw AOW.

   Gezien dat je al alles hebt gedaan wat je zelf kan hierin, adviseer ik je om contact op te nemen met een advocaat hiervoor. Dit kan je doen via ons als je lid bent van de vakbond. Als je geen lid bent van de bond, neem dan contact op met jou rechtsbijstand verzekering, of als je dat niet hebt, dan kan terecht hiervoor bij het juridische lokket.
  • Voorgesteld antwoord
   Antwoord

   Als antwoord op Yanick :

   THX ZAL EVEN KIJKEN WAT IK NOG VERDER KAN DOEN MET JE INFORMATIE. BEN HIER EVEN MEE GEHOLPEN. XOXOX
Terug