Snel antwoord op al je vragen over werk en inkomen

Leden bepalen inzet nieuwe cao Plukon

Toevoeging 7 mei 2018: Inmiddels zijn de definitieve voorstellen bekend. Download ze hier!

De Cao Plukon loopt tot periode 6 in 2018. Wij willen de cao niet ongewijzigd voortzetten. Vandaar dat wij willen komen tot voorstellen voor een nieuwe cao vanaf 21 mei 2018.

Hier download je een conceptvoorstellenbrief. Deze voorstellen zijn onder meer gebaseerd op het arbeidsvoorwaardenbeleid 2018 van CNV Vakmensen. Belangrijkste onderwerpen zijn:

  • Looptijd van één jaar;
  • Persoonlijke ontwikkeling van medewerkers;
  • Internationaal vakbondswerk;
  • Afspraken werkgelegeheid, en
  • Beloning, inkomensontwikkeling.

Verder vinden wij het van belang dat de cao Plukon opnieuw aansluit bij de sectorcao Pluimveeverwerkende Industrie als het gaat om de looptijd. Daarbij vinden wij het belangrijk dat het draagvlak van werknemerszijde voor de cao Plukon wordt verbreed. Uitgangspunt voor de nieuwe cao is en blijft de huidige cao zoals die medio 2016 is afgesloten tussen Plukon en CNV Vakmensen.

Reageer op de voorstellen

Plukon Dedemsvaart en Kuikenaer

Jouw reactie op de conceptvoorstellenbrief is van harte welkom. Als je werkzaam bent bij Plukon Dedemsvaart of bij de Kuikenaer kun je hieronder reageren en/of een e-mail sturen, uiterlijk dinsdag 1 mei 2018, naar aem.peper@cnvvakmensen.nl

Plukon Wezep

Als je werkzaam bent bij Plukon Wezep kun je op twee manieren reageren. De eerste is dezelfde als de collega’s bij Plukon Dedemsvaart en de Kuikenaer. Dus per e-mail.
De tweede mogelijkheid is om aanwezig te zijn bij de bespreking van het Sociaal Plan Wezep 2.0 op woensdagavond 25 april 2018. De avond begint om 19.30 uur bij Coelenhage, Zuiderzeestraatweg 486 in Wezep.

Overigens is een combinatie van aanwezigheid en inbreng op 25 april en een e-mail ook nog een mogelijkheid.

Wij zien jouw reactie graag tegemoet!