Snel antwoord op al je vragen over werk en inkomen

Ga jij naar de mini-beurs van het LBKR?

Het LBKR, je hebt er vast al eens van gehoord, organiseert op 16 februari 2018 een kennismakingsbijeenkomst en een 'minibeurs'. Tijdens deze bijeenkomst komen rijschoolhouders en rijinstructeuren samen in café-restaurant Dorpszicht in Oene.

Het LBKR heeft de volgende missie: "Onze missie is behartigen van de belangen van rijinstructeurs en verkeersscholen. Het bijdragen aan het vinden van een oplossing voor een eerlijke en goede bijscholing. Hierbij onderscheiden wij verschillende aandachtsgebieden die we steunen zodat iedere rijinstructeur zonder angst voor baanverlies zijn geliefde vak kan blijven uitoefenen."

Een belangrijk punt voor het LBKR is de procedure van bijscholing op dit moment. Dit moet en kan eerlijker. Om tot dit proces te komen gaan zij in gesprek met het CBR, IBKI, de overheid en andere belangenorganisaties zoals rijinstructeurs en brancheverenigingen.

De bijeenkomst op 16 februari duurt van 15.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst zullen er sprekers zijn van het LBKR en samenwerkingspartner ZZP-Nederland.

Ook wij zullen aanwezig zijn op deze beurs om met jou in gesprek te gaan en jouw vragen over arbeidsvoorwaarden te beantwoorden. Mocht jij nu al een vraag hebben laat het ons dan hier weten. Eén van onze experts zal jou binnen 24 uur een antwoord geven. Heb jij geen vraag, maar wel iets dat je bij ons aan het licht wilt brengen? Laat je dan ook horen. Samen maken wij de branche namelijk beter.