Stel je vraag over werk en inkomen

Blogs over de Tentoonstellingsbouw

  • 15 jun 2021

  CAO Tentoonstellingsbouw

  CNV Vakmensen heeft na overleg een eindbod van werkgevers ontvangen. Dit leg ik hierbij aan je voor, met de vraag: "Wat vindt jij? Dit eindbod moet je zien in de lijn van de crisis van afgelopen jaar waarbij de Tentoonstellingsbouw zwaar is getroffen.
  • 16 jun 2020

  Onderzoek voor nieuw loon- en functiegebouw

  In deze blog lees je over het laatste nieuws in Tentoonstellingsbouw tijdens de coronacrisis. Er komt een onderzoek naar een nieuw loon- en functiegebouw, waar we jouw hulp bij nodig hebben.
  • 18 mrt 2020

  Maatregelen coronacrisis in de Tentoonstellingsbouw

  We zagen het al aankomen: onze branche heeft het flink te verduren tijdens de coronacrisis. Beurzen worden massaal afgezegd en er is amper werk. Ook de onzekerheid over beurzen die na de zomer plaatsvinden, neemt toe.
  • 14 jan 2020

  Uitkomst onderhandelronde cao Tentoonstellingsbouw: wat vind jij?

  Een verrassend resultaat na de vierde onderhandelingsronde voor de nieuwe cao Tentoonstellingsbouw. Hoe gaan we nu verder? Lees meer en geef jouw mening.
  • 31 okt 2019

  Voorstellen besproken: Looptijd cao en seniorendagen

  De onderhandelingen verlopen goed. Over de looptijd van de cao zijn we het al eens. Daarnaast bespraken we de seniorendagen in de tentoonstellingsbouw.
  • 24 sep 2019

  Onderhandelingen cao Tentoonstellingsbouw van start

  Jouw cao Tentoonstellingsbedrijven loopt 31 december af. CNV Vakmensen stelt voor de nieuwe cao o.a. 4% loonsverhoging voor, jouw werkgever 2%.
  • 9 jul 2019

  Deel jouw ideeën voor de nieuwe cao Tentoonstellingsbouw 2020

  De cao Tentoonstellingsbouw loopt eind 2019 af. Deel jouw ideeën voor de cao van 2020 en volg de onderhandelingen op Je Achterban.
  • 26 nov 2018

  4 december 2018: Dag van de standbouwer!

  Dinsdag 4 december wordt in Utrecht de Dag van de Standbouwer georganiseerd. Je kunt hier verschillende sessies en workshops bijwonen om aan jouw Vakmanschap en Persoonlijk Leiderschap te werken. Deelname is kosteloos! Programma De Dag van de Standbouwer ziet er als volgt uit: 09.00 uur Opstarten met koffie / thee en wat lekkers 09.30 uur Aftrap door Nimeto en sociale partners 10.00 uur Ronde 1 Vakmanschapsessies...
  • 11 apr 2018

  Stem jij voor of tegen het principeakkoord cao Tentoonstellingsbouw?

  Sociale partners in de Tentoonstellingsbranche, CLC-VECTA, FNV Bouw en CNV Vakmensen, hebben op 26 maart 2018. met elkaar een principeakkoord bereikt over de verlenging van de Cao Tentoonstellingsbedrijven. Wat vind jij van dit akkoord? Breng voor 20 april je stem uit! Sociale partners hebben overeenstemming bereikt over de volgende wijzigingen t.o.v. de Cao Tentoonstellingsbedrijven 2015-2017: Looptijd 1 januari...
  • 27 feb 2018

  2e Onderhandelingsronde: Wat vind jij reëel?

  Maandag 26 februari heeft de tweede ronde plaats gevonden. Daarbij zijn we eigenlijk niet verder gekomen dan het nader uitleggen waarom werkgevers of werknemers iets willen. En dan zijn we nu op de helft.. De andere helft gaan we donderdag 15 maart doen. Daarna staat er nieuwe afspraak op maandag 26 maart, maar om eerlijk te zijn, weet ik niet of we er wel gaan komen. Loonsverhoging Laten we helder zijn. De sfeer...
  • 12 okt 2017

  Nieuwe cao Tentoonstellingsbouw!

  Zoals je wellicht weet loopt jouw cao Tentoonstellingsbouw eind dit jaar af. Dat houdt in dat we de voorbereidingen starten om tot voorstellen te komen waarin we jou en jouw belang tot z’n recht laten komen. Uiteraard zijn we benieuwd wat jij belangrijk vindt voor jouw cao. Werken in het weekend, scholingsdag en POP gesprekken We zijn extra benieuwd naar hoe jouw werkgever omgaat met het werken in de weekenden...