Snel antwoord op al je vragen over werk en inkomen

Deel jouw ideeën voor de nieuwe cao Tentoonstellingsbouw 2020

De cao Tentoonstellingsbedrijven loopt op 31 december 2019 af. Dat lijkt misschien nog ver weg. Maar we willen graag op tijd beginnen met de gesprekken en onderhandelingen. Deel daarom nu al jouw ideeën en voorstellen voor de nieuwe cao.

Jij kent de Tentoonstellingssector het beste

Jij werkt elke dag op de beurs, in de werkplaats, het magazijn of op kantoor. Daarom weet jij als geen ander hoe de sector verandert. En wat dat betekent voor jouw werk en toekomst. Dit soort zaken wil ik graag van jou horen. We nemen deze onderwerpen mee in de eisen richting de werkgevers. Samen met de looneis vormen ze de voorstellen voor 2020.

> Deel jouw ideeën en voorstellen

Looneis nog niet bekend

Op dit moment is de looneis nog niet bekend. We gaan natuurlijk ons uiterste best doen om met het maximaal haalbare bij jullie terug komen.

Volg de onderhandelingen op Je Achterban

Je kunt de onderhandelingen volgen via Je Achterban. Hier houden we je op de hoogte van de nieuwste onderhandelingen, de voorstellen die wij doen en de reacties van de werkgevers.

Heb je vragen, ideeën of suggesties? Deel ze voor 25 augustus via Je Achterban of mail naar r.vandijk@cnvvakmensen.nl

  • ik ben het met jullie voorstellen eens maar pas op dat als je wat inlevert het waarschijnlijk nooit meer wordt terug gedraaid.

    belachelijk hoe de werkgevers reageren.

    het gaat beter met de economie en wij zouden er nu toch ook eens van moeten kunnen profiteren.

    ik ga ervan uit dat jullie je best doen voor ons.

    met vriendelijke groet