Wat vind jij van Je Achterban?

Geef hier je mening over hoe Je Achterban werkt! Kun je bijvoorbeeld makkelijk vinden wat je zoekt? Voldoet de community aan je verwachtingen? Mis je bepaalde mogelijkheden om bijvoorbeeld in contact te komen met mensen? We horen het graag. Zo kunnen wij Je Achterban blijven verbeteren. 

Let op: heb je een inhoudelijke vraag of opmerking? Bijvoorbeeld over jouw cao of over het pensioenakkoord? Ga dan naar de juiste groep toe en stel daar je vraag.

Wat is jouw tip of feedback?
Deze feedback gaven andere mensen
 • Heb jij tips, feedback of een suggestie voor Je Achterban? Laat ons hier weten hoe wij de community kunnen verbeteren!

 • Het is geen dialoog tool. Het gaat meer om statements.

 • Vaak duurt het lang voordat er antwoord komt en soms helemaal niet

  Als je zoiets als het forum achterban in het leveren roept moet je het ook actueel houden

 • Meer werk maken voor werkgelegenheid ipv vertrekpremies

 • Laat je meer fysiek zien op de locaties zelf ! Niet sávonds ergens in een zaaltje maar daadwerkelijk op de fabrieken

 • heb het nog nooit gebruikt, hoor ook nooit dat iemand het gebruikt

  vraag: hoeveel nut heeft het in deze vorm als contact met de leden?

 • Tja, ik ben gestopt met werken en betaal nu strafkorting op mijn pensioen maar haal het gedeeltelijk terug met ww. Volgend jaar ben ik 66 en 4 maanden en is de strafkorting eraf. Blijf vooral lid, ik heb tweemaal juridische bijstand gehad met succes. Werkgevers zijn ook georganiseerd. Ik raad je aan meer actief te worden in de vakbond want anders ga je terug in loon en voorwaarden!

 • Een tip! zorg voor een zoekfunctie en zorg dat er datums bij het onderwerp staat.

  als ik op jeachterban.nl kom zie ik een aantal onderwerpen (topics ?) maar ik kan niet zien wanneer die gestart is en wanneer de laatste reactie geplaatst is.

  Deze opmerking heb ik al vaker geplaatst en gezegd maar er wordt niets mee gedaan, als je dan al een paar keer hetzelfde onderwerp geopend hebt en er staan nog steeds dezelfde reactie, beschouw ik dat als verloren tijd en lees ik nog maar weinig op jeachterban.nl ....helaas

 • Maak het forum overzichtelijker, ik kan niets terugvinden zonder een flinke zoektocht.

  Kijk bijvoorbeeld eens naar forums als https://beroepschauffeurs.com/ of www.chauffeursforum.nl/

 • Zelfde als in de zorg na 45 jaar werken stoppen en eruit.

  Vindt " Je Achterban" wel goed, ik heb op vragen de volgende dag al antwoord ga zo door!

 • Wat mij betreft mogen er ook meer discussies plaats vinden, maar ook op roepen voor activiteiten binnen cnv

 • Ik vind het een fijn medium om bepaalde vraagstukken voor te leggen aan experts, al moet ik wel zeggen dat ook experts er wel eens naast zitten.

 • Volgens mij is er nog geen informatie beschikbaar die zich richt op anwb personeel. Dat is wel jammer want nu heb ik er niets aan en kan helaas mijn collega's hier niet naar verwijzen.

 • Je weet niet of je tip/feedback werkelijk gelezen word door  "onderhandelaars " of een andere specialist van de bond.

  Maar we mogen niet vergeten dat de bonden met de laatste pensioen onderhandelingen een ENORM goed resultaat bereikt hebben.  Verder vind ik het vreemd dat er mensen zijn die de contributie " teveel " vinden .

  Terwijl ze wel graag de nieuwste mobieltjes hebben met maandelijks een flinke rekening......     Maar er is veel veranderd,als je in de jaren zeventig van de LTS kwam had je gelijk een baan en 40uur werk.  Nu zijn er heel veel dingen niet meer van zelfsprekend echte zekerheid is er niet meer.  Wat wel zeker is: Jan modaal is veel te bescheiden/te beleefd en we worden al jaren "bestolen" door Mark  Rutte en z,n bende die liever DEALTJES maakt met MULTINATIONALS.  De armoede neemt toe in Nederland,ZZP ers  worden misbruikt en Mark blijft maar lachen. Al die " democraties  gekozen mensen " weten helemaal niet wat er zich werkelijk afspeelt op de werkvloer of in de woonwijk.  { Directeuren hebben daar ook last van !! }

  Dus alle Bonden: Kei hard singalen afgeven/actie,s voeren naar DEN HAAG !!, mischien begrijpen ze het op den duur toch!!

 • Je achterban alleen nuttig indien ook regelmatig updates geplaats worden, momenteel relatief weinig input op Philips en Signify